Pääsiäispasta
Broileria, persikkaa ja fetajuustoa – siinä yhdistelmä, josta syntyy pääsiäisen rento pasta!
Pääsiäisenä voi tarjoilla myös rentoa pastaa! Tämä pasta kokoaa pääsiäisen klassiset maut yhteen aurinkoa hehkuvaan annokseen. Pääsiäisruoan ei tarvitse olla aina vaikeasti valmistettavaa ja monimutkaista, sillä herkullinen pastaruoka toimii mielestäni yhtä hyvin!
Raaka-ainelista on tässä pastassa melkoisen lyhyt, se koostuu lähinnä broilerista, säilykepersikoista, fetajuustosta ja spagetista. Makua pastaan antaa persikoiden mehu ja keltainen currytahna. Koristeeksi voi halutessaan lisätä kevätsipulia. Siinäpä se pasta oikeastaan on – helppoa ja herkullista!
Mukavaa pääsiäistä!
Pääsiäispasta
Ainekset (4 annosta)
- 600 g
- broilerin paistileikkeitä (maustamaton)
- 1 rkl
- öljyä
- 1-2 rkl
- keltaista currytahnaa
- 1 tlk
- persikanpuolikkaita mehussa (235/415 g)
- 200 g
- fetajuustoa (pala)
- 2-3
- kevätsipulin vartta
- 250 g
- spagettia
- mustapippuria
Tee näin:
Leikkaa broilerin paistileikkeet puoliksi ja paista niihin pannulla kauttaaltaan kaunis väri. Nosta broilerit uunivuokaan.
Valuta persikan puolikkaat ja kaada mehu paistinpannulle. Leikkaa persikan puolikkaat muutamaan osaan ja lisää vuokaan broilerien päälle.
Lisää pannulle currytahna ja kuumenna kunnes se on liuennut persikkamehun joukkoon. Kaada seos uunivuokaan.
Lisää päälle fetajuustoa reiluina paloina. Paista vuokaa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes broileri on kypsää ja vuoka on saanut hieman väriä pintaan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää se uunivuokaan. Sekoita ja koristele annos hienonnetulla kevätsipulilla.