Oiva apu keittiöön! – Eskimo Bio -kuituliina

Eskimo Bio -kuituliina on loistava apu ruuanlaitossa ja keittiön puhdistuksessa. Tässä postauksessa kerron erilaisia käyttötapoja, joita käytän miltei päivittäin ruuanlaitossa. Lopussa myös arvonta lukijoille!

Kaupallinen yhteistyö: Look by Eskimo

Ensimmäistä kertaa tutuistun näihin liinoihin ammattikeittiössä kokkikoulun alkumetreillä. Liinoja tuli käytettyä monissa yhteyksissä ruuanlaitossa ja lopuksi keittiö vielä siivottiin näitä apuna käyttäen. Eskimo Bio -kuituliinoja on onneksi saatavilla myös kuluttajille ja niitä olenkin siitä asti käyttänyt kotikeittiössä, kun löysin ne kauppojen hyllyiltä. Kuituliinoja, kuten myös muita Eskimo -tuotteita voi tilata kätevästi myös verkkokaupasta www.eskimofinland.fi.

Parasta Eskimo Bio -kuituliinoissa on, että niitä voi käyttää ensin ruuanlaitossa vaikkapa hedelmien kuivaamiseen ja sitten kuituliinan voi jättää tiskirätiksi. Eskimo Bio -kuituliina kestää melko pitkään käytössä ja kun sen päivät alkaa olla nähty, voi sen heittää biojätteen joukkoon. Paljon miellyttävämpi käytössä kuin haiseva tiskirätti.

Eskimo Bio -kuituliinat toimivat hyvin nesteiden siivilöintiin. Sen avulla saa marjamehustakin täysin kirkasta. Käytin edellisessä postauksessa kuituliinaa Earl Grey -glögin siivilöintiin ja lopputulos on täysin sakaton. Kuituliinan sai huuhdeltua vielä puhtaaksi ja sen elämä jatkui tiskitärttinä.

Kuituliina soveltuu myös kuumentamiseen, mutta enintää 70 asteeseen kahden tunnin ajaksi tai 100 asteeseen 15 minuutin ajaksi.

Ostan paljon tuoreyrttejä kotiin, mutta ne tahtovat nahistua nopeasti jääkaapissa. Loistava keino pidentää yrttien käyttöikää on kääriä ne kosteaan Eskimo Bio -kuituliinaan ja laittaa takaisin muovipakkkaukseen. Kostea kuituliina pitää yritit pitkään tuoreina. Käyttöikä melkein tuplaantuu. Salaatti pysyy myös rapeana kun se on kääritty kevyesti kosteaan kuituliinaan.

Arvonta lukijoille!

Osallistu kommentoimalla kommenttiboksiin ja muista jättää myös sähköpostiosoitteesi. Palkintona arvotaan kaikkien kommentin jättäinen kesken Eskimo-tuotekassi (arvo 30e), se sisältää Eskimo leivonta- ja ruoan valmistustuotteita sekä Eskimo-kuituliinoja kodin puhdistamiseen. Osallistu 15.12. mennessä!

 

Kommentit (156)
  1. Sinisentalonsatu
    28.11.2016, 12:32

    Tuo yrttivinkki menee ihan varmasti kokeiluun!!

  2. viikonloppukokki
    28.11.2016, 12:52

    Hyviä, käyttökelpoisia vinkkejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *