Lusikoitava kesäsalaatti

Hienonna kesän parhaat kasvikset suussa rouskuvaksi salaatiksi, jonka pystyy syömään näppärästi lusikalla. Chilillä maustettu hunajakastike viimeistelee kesäsalaatin!

lusikoitava kesäsalaatti

Tuoreista ja suussa rouskuvista kasviksista syntyy herkullinen salaatti, jonka voi syödä näppärästi lusikalla. Tässä salaatissa maistuu retiisit, kukkakaali, sokeriherneet, porkkanat ja avomaankurkku. Toki kasviksiksi voi valita ne kaikista mieluisimmat, mutta ideana on pilkkoa kaikki mahdollisimman pieniksi kuutioiksi, jolloin salaatin syöminen on helppoa! Salaatin kastikkeeksi valmistin chilistä, hunajasta ja öljystä nopean kastikkeen, joka toimii mainiosti kesäkasvisten kanssa.

Tämä jos mikä maistuu kuumana hellepäivänä!

Lusikoitava kesäsalaatti

Ainekset (2 annosta)

1/2
kukkakaali (250 g)
100 g
sokeriherneitä
1 nippu
kesäporkkanoita
2
avomaankurkkua
1 nippu
retiisejä
Kastike
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
hunajaa
1/2
chiliä
suolaa
mustapippuria
ruohosipulia
10 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Pese kaikki kasvikset ja kuori avomaankurkut. Hienonna kasvikset pieniksi kuutioiksi ja nosta tarjoiluastiaan.

Valmista kastike hienontamalla chili pieneen kulhoon. Lisää joukkoon hunaja ja oliiviöljy. Lusikoi kastiketta salaatin päälle.

Viimeistele salaatti halutessasi ruohosipulilla, suolalla ja mustapippurilla.

ruoka salaatit kevyt-ruoka
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *