Kanacaesarbagelit

Täydelliset bagelit syntyvät caesarsalaatista ja kanasta! Herkullinen kastike ja parmesanjuusto tekevät näistä täydellisen välipalan tai loistavan evään piknikille.

kanacaesarbagelit

Runsaasti täytteitä tursuavat bagelit ovat loistava välipala, lounas tai vaikka piknik-eväs. Näiden täytteenä on täyteläistä caesarsalaattia ja paistettuja broilerin sisäfileepihvejä. Paras osuus on kuitenkin dijon-sinapilla, kapriksilla ja sitruunalla maustettu kastike, jota kannattaa sivellä bageleille reilusti!

Halkaistut bagelit paistetaan pannulla rapeiksi ja niihin sivellään hieman valkosipulia antamaan makua. Päälle caesarsalaattia ja kanaa. Bagelit viimeistellään parmesanjuustolla, lehtipersiljalla ja mustapippurilla. Nämä bagelit säilyvät muutaman tunnin, joten hirveän aikaisin niitä ei kannata valmistaa. Parasta ne on kuitenkin heti valmistettuna, jolloin bageli on vielä lämmin ja rapea.

Kanacaesarbagelit

Ainekset (4 annosta)

300 g
broilerin sisäfileepihvejä
1 rkl
oliiviöljyä paistamiseen
4 kpl
bagelia
1
valkosipulinkynsi
1 rku
romainesalaattia
75 g
parmesanlastuja
lehtipersiljaa
mustapippuria myllystä
Kastike
1,5 dl
majoneesia
1 rkl
kapriksia
1
luomusitruuna (2 tl kuorta + 2 tl mehua)
2 tl
dijon-sinappia
25 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

Valmista ensin kastike. Hienonna kaprikset ja raasta sitruunan kuori. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Paista broilerin sisäfileepihvit kypsiksi pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja siirrä sivuun lautaselle odottamaan.

Halkaise bagelit ja paista pannulla tilkassa öljyä, kunnes pinta on saanut väriä ja on rapea. Hiero pintaan hieman valkosipulia.

Revi salaatti kulhoon ja sekoita joukkoon 3 rkl kastikkeesta.

Kokoa bagelit levittämällä puolikkaisiin kastiketta. Lisää pohjan päälle ceasarsalaattia, broilerin sisäfileet, parmesania, lehtipersiljaa ja mustapippuria. Laita päälle kansi.

ruoka kanaruoat leipa valipalat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *