Joskus ei vaan viitsi

Ei ehdi tai ei jaksa, mutta kuitenkin. Joskus kyseesssä on ihan selkeästi aikakysymys ja joskus vaan on muuten niin monta rautaa tulessa, että kokkaaminen ei vain juuri sillä hetkellä innosta. Mitäs sitten tehdään? Mikropizza ei välttämättä erityisesti innosta, mutta vaihtoehtoja on toki muitakin. No, riippuen tietysti missä on ja mitä haluaa. Ravintolat ovat toki aina olemassa. Edullisempi vaihtoehto löytyi lähimmästä S-Marketista, jossa on ihan hyvä ruokatiski. Sinne tosin tuli syöksyttyä melko viimetippaan, eikä valinnanvaraa ollut enää niin paljon. 

Tiskiltä löytyy aika hyvin vaihtoehtoja noin yleisesti ottaen ja sieltähän saa nopsasti vaikka lounassalaatin haettua töihin. Tällä kertaa rynnättyäni tuonne tiskille salaateistakin oli jo vähän vähemmän vaihtoehtoja. Mozzarellasalaatti oli sen verran houkutteleva nyt, joten sitä tarttui mukaan rasiallinen. Jotain tarvitsi vielä seuraksi, joten valikoimasta grillikylki vaikutti houkuttelevimmalta tuolla hetkellä. Kanaakin olisi ollut, mutta ei tällä kertaa ei tehnyt sitä niin mieli. Kätevästihän siitä olisi kokonaisen kanan saanut mukaansa. Perunamuusia jäin itse vielä kaipailemaan, mutta oli jo loppunut tältä päivältä. Ei sillä, tässähän oli jo ihan riittävästi ruokaa.

Onko teillä kokemuksia kauppojen ruokatiskien tarjonnasta? Millä itse oiotte, jos ei viitsi käyttää aikaa ruuanlaittoon tai nälkä on niin, että näköä haittaa eikä jaksa odottaa? Eihän näitäkään nyt joka päivä viitsisi tiskiltä juosta hakemaan ja hintaakin siihen tulisi, mutta joskus se vaan on se houkuttelevin vaihtoehto. 

 

Kommentit (2)
  1. Alepan salaattibaari!

  2. Citymarketin salaattibaati 🙂 On joskus alessa jolloin saa oikeasti koottua laadukkaan ja monipuolisrn annoksen oman maun mukaan nopeasti.
    Testiryhmä suosittelee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *