Jäätelösandwich – marjajäätelöä pullan välissä

Mustikan ja vadelman makuista jäätelöä paahdettujen pullasiivujen välissä. Tämä herkku kokoaa sesongin marjat herkulliseksi loppukesän jälkiruoaksi, josta et voi kieltäytyä.

jäätelösandwich

Mikäpä sen herkullisempaa kuin tuoreilla marjoilla höystetty vaniljajäätelö ja lämmin pulla. Soseutin mustikoita ja vadelmia hieman haarukalla ja lisäsin ne vaniljajäätelön joukkoon. Pullasiivut paahdetaan nopeasti joko leivänpaahtimessa tai paistinpannulla, jolloin ne saavat rapean pinnan. Pullasiivujen väliin lusikoidaan jäätelöä ja koristeeksi kourallinen tuoreita marjoja. Vaniljajäätelön maustamiseen sopii mikä tahansa marja. Mielenkiintoisia täytteitä voisi olla myös karviaiset, musta- tai punaherukka, joiden sesonki on menossa parhaimmillaan.

Tämä annos ei pitkään säily, sillä jäätelö sulaa melko nopeasti. Annos kannattaakin koota juuri ennen tarjoilua tai lämmin pulla sulattaa jäätelön hetkessä.

Jäätelösandwich – marjajäätelöä pullan välissä

Ainekset (1 annos)

2
pullasiivua
1/2 dl
mustikoita
1/2 dl
vadelmia
2
jäätelökauhallista vaniljajäätelöä
Koristeeksi
mustikoita
vadelmia
tomusokeria
5 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Paahda pullasiivut leivänpaahtimella tai paistinpannulla kevyesti.

Soseuta mustikat ja vadelmat omissa laseissa haarukalla. Sekoita molempien marjojen joukkoon yksi kauhallinen jäätelöä.

Siirrä jäätelöpallot paahdetun pullasiivun päälle ja lisää toinen siivu kanneksi. Koristele tuoreilla marjoilla ja tomusokerilla.

ruoka jalkiruoat marjat jaatelo
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *