Blogit
Perinneruokaa prkl

Hei hei 2014 – Tervetuloa 2015!

Vuodet ne vaan vilistelee silmissä. Juuri äskenhän sitä juhlittiin edellistä vuodenvaihdetta. Paljon on ehtinyt tapahtua vaikka aika ehkä tuntuukin muutamalta kuukaudelta eikä suinkaan kokonaiselta vuodelta. Pieni katsaus taaksepäin on hyvä tehdä tässä vaiheessa ja sen jälkeen siirtyä nauttimaan tulevan vuoden haasteista.

Tämän vuoden kohokohta blogin kannalta on kyllä ehdottomasti ollut tänne Maku.fi-alustalle siirtyminen. Se oli eräänlainen unelmien täyttymys ja on hienoa olla osa tätä bloggaajien ryhmää. Ehkäpä tulevana vuonna tehdään enemmänkin yhteistyötä muiden blogien kanssa. Tämä toimikoot kutsuna teille kanssabloggarit. 😉

Ruoka on tietysti ollut erittäin suuressa osassa sekä vapaa-ajalla, että ”blogityössä”. Kohokohtana voin ainakin omalta osaltani mainita New Yorkin, joka on upea kohde kaikille ruokaintoilijalle. Mitä sieltä ei saa, ei tarvita. Todennäköisesti moniakaan parhaista paikoista ei tullut vielä edes löydettyä, mutta uusi etsintäreissu käy kyllä.

Ruuasta puheenollen… Pöytä näyttää olevan katettuna ja ystävät ovat keittiössä juttelemassa. Joten pitänee siirtyä tästä syömään. Uudenvuoden henkeen kuuluvat perusklassikot, kuten nakit ja perunasalaatti. Näihin ei tällä kertaa kehitelty mitään uutta vaan viime uudenvuoden reseptit toimivat hyvin tänäkin vuonna. Nehän löytyvät vanhan blogin puolelta, mikäli niitä haluaa tehdä tulevan vuoden aikana.

Nyt siis malja kuohuvaa käsiin ja pala kakkua lautaselle. Kohotetaan malja tulevalle vuodelle. Tervetuloa 2015!

Perinteisesti teidän

Mika ja Antti

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *