Eggpresso – tarjoa kahvi suklaamunasta

Eggpresso on herkullinen tapa tarjoilla kahvi. Upota suklaamuna kermavaahtoon ja kaada päälle kuuma espresso.

Sitä voikin sitten aloittaa pääsiäisen herkuttelut blogin puolella. Tässä ensimmäinen tuotos, joka yhdistää espresson ja suklaamunan herkulliseksi jälkiruuaksi. Eggpressoa tarjoillaan ilmeiseti kahviloissa jossain päin maailmaa, mutta en löytänyt siitä sen tarkempaa tietoa. Kerro ihmeessä tuonne alas kommenttiboxiin, jos tiedät enemmän.

Kahvikuppi täytetään noin puolilleen kevyesti vaahdotetulla kermalla, jonne painetaan päästä avattu suklaamuna – Kinder on tietysti se paras vaihtoehto. Suklaamunan sisään lorautetaan hieman kuumaa espressoa, jolloin suklaamuna alkaa sulaa hiljalleen. Täydellinen yhdistelmä voimakasta espressoa ja suklaata.

Eggpresso

Ainekset (2 annosta)

1 dl
kuohukermaa
2 kpl
suklaamunia (Kinder)
1 dl
espressoa
kaakaojauhetta
5 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi ja jaa se kahvikuppeihin.

Poista suklaamunasta kuorta, jotta sen sisään voi kaataa espresson.

Paina suklaamuna kermavaahtoon ja kaada kahvi sisään. Koristele halutessasi kaakaojauheella.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *