Bataattivohvelit – vain 3 raaka-ainetta!

Kolmen raaka-aineen bataattivohvelit ovat superhelppoja valmistaa ja ne maistuvat uskomattoman hyviltä kermavaahdon, pekaanipähkinöiden ja vaahterasiirapin kanssa!

bataattivohvelit

Nämä superhelpot kolmen raaka-aineen bataattivohvelit ovat todella helppoja valmistaa. Tarvitset vain yhden bataatin, joka raastetaan kulhoon ja joukkoon sekoitellaan kaksi kananmunaa ja ripaus suolaa. Mitään muita raaka-aineita ei tarvita! Taikina paistetaan vohveliraudalla pehmoiseksi vohveliksi, jonka päälle sopii loistavasti kermavaahto, vaahterasiirappi ja pekaanipähkinät. Kannattaa kokeilla myös vaniljajäätelöllä.

Yhdestä 450 g painoisesta bataatista tulee noin 4-5 vohvelia. Mikäli syöjiä on enemmän, niin ohje kannattaa tehdä heti tuplana, sillä näitä vohveleita tekee mieli syödä varmasti toinenkin!

bataattivohvelit

Bataattivohvelit

Ainekset (4 annosta)

450 g
bataatti
2
kananmunaa
1/4 tl
suolaa
Tarjoiluun
2 dl
vispikermaa vaahdotettuna
1 dl
vaahterasiirappia
1 dl
pekaanipähkinöitä
15 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

Kuori bataatti ja raasta se hienoksi raasteeksi kulhoon. Lisää munat ja suola. Sekoita.

Kuumenna vohvelirauta ja voitele se öljyllä. Lisää noin 1 dl taikinaa vohveliraudalle ja levitä se haarukan avulla koko pinnalle. Paista, kunnes bataattivohveli on kypsä.

Tarjoa bataattivohvelin kanssa kermavaahtoa, vaahterasiirappia ja pekaanipähkinöitä. Kokeile myös vaniljajäätelöä.

ruoka jalkiruoat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *