Tervetuloa kesä – ja talon neljäs asukas!

 

Pitkän ja pimeän talven ajan meillä on siis kasvateltu masua – ja nyt kevätauringon paistaessa asia alkaa viimein konkretisoitua: saamme alkukesästä yhden uuden asukkaan tulevaan huvikumpuumme <3. Olemme asiasta tietysti aivan valtavan innoissamme, ja jollain tavalla siunaamme tätä ajoitusta: talo saadaan valmiiksi, juuri kun uusi  perheenjäsen saapuu (en uskalla edes kuvitella, minkälaista elämämme olisi ollut, jos rankimman raksaamisen aikana jaloissa olisi pyörinyt vielä taapero..huh). Monella teistä on varmaan kokemusta tästäkin (?), ja kaikestahan selviää, mutta kyllä meistä  tuntuu, että tämä meni nyt meidän perheen jaksamisen kannalta parhain päin.

 

 

 

Talon lastenhuone on toistaiseksi suunniteltu yhdeksi, isoksi huoneeksi, jossa on tilaa temmeltää. Mutta huone on optimoitu valmiiksi niin, että sen saa kätevästi jaettua: ikkunat, sähkövedot ja mahdollinen toinen oviaukko on suunniteltu niin, että huone on väliseinällä helposti jaettavissa kahdeksi yhtäsuureksi, identtiseksi huoneeksi. Aika näyttää, missä vaiheessa päädymme tähän ratkaisuun (jos päädymme siihen lainkaan). Olen ymmärtänyt, että monet sisarukset nimenomaan haluavat leikkiä ja nukkua samassa huoneessa, eikös?

Muutoinhan talon tilat ja neliöt kyllä riittävät nelihenkiselle perheelle, ja jollain tavalla olen kai kuvitellutkin tulevaisuutemme uudessa kodissa kahden pikkutyypin kanssa. Tuskin maltan odottaa :).

 

 

Lastenhuoneen värimaailma koostuu eri turkoosin sävyistä, keltaisesta ja valkoisesta. Sitä määrittää pitkälti huoneen suurimmalle ehjälle seinälle taannoin tekemäni vuori-aiheinen seinämaalaus (kurkkaa täältä, miltä se näyttää!). Olen edelleen erittäin iloinen maalauksesta, ja sen raikkaista sävyistä! Tässä taas sinisen lisäksi värifiksaatio, joka jatkaa elämäänsä kaupunkikodista maalle.

Äitiyslomani alkaa pian, ja pääsemme talolle vielä hetkeksi puuhailemaan ennen vauvan syntymää (voi tosin olla, että suuren masun kanssa oma työpanokseni jää vain haaveeks)i. Mutta ehkä voin tehdä jotain pientä ja hyödyllistä, kuten lipaston maalaamista tai keittiön astioiden sortteeraamista :).

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille teille!

-Henna

Kommentit (2)
  1. Lämpimät onnittelut koko perheelle uudesta tulokkaasta. On varmasti ihana päästä muuttamaan ja asettumaan uuteen kotiin ennen pienokaisen syntymää. Mukavaa loppu kevättä, laitathan kuvia ihanasta kodista kun suinkin jaksat ja ehdit.

  2. Myöhästyneet, erittäin lämpöiset kiitokset viestistäsi, Teija (jostain syystä näin sen vasta nyt). Mitä aurinkoisinta kesää sinulle, ja kotikuvia talostamme on varmasti luvassa 🙂 -Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *