Blogit
Olgan kotona

Videoarkku

Meillä on televisio vain yläkerrassa ja suurin osa perheen päivästä kuluu kuitenkin alakerrassa. Lapset saavat välillä päiväsaikaankin katsoa videoita ja sitä varten rakensimme heille Tuukan kanssa videokatsomon vanhaan arkkuun. Arkun olen löytänyt joskus antiikkiliikkeen ”alekorista” 40 eurolla, joten siihen uskalsi porata taakse reiän. Arkun sisällä on vanha mutta toimiva tietokone ja kannessa toinen isompi näyttö. Näytön viereen kiinnitettiin pienet kaiuttimet ja piilotettava minikotiteatteri oli valmis. Parasta arkussa on, kun ei halua että lapset katsovat non-stoppina Areenasta Pikkukakkosta, arkun kannen voi laittaa kätevästi kiinni.

Kommentit (4)

 1. Anne

  Lähdenkin tästä heti metsästämään tarkoitukseen sopivaa arkkua 🙂

 2. omenainen

  Onko isompi näyttö ja kaiuttimet jotenkin kiinni kannessa, vai nostetaanko ne aina arkun sisälle kun kansi halutaan laittaa kiinni?

 3. Sari

  Erinomaista neroutta!! Meillä alakerrassa on vähemmän kätevästi 🙂 takkapuut arkussa, kannen päällä sarja pöytävalaisimia. Kivaa ja siistiä on se, että pentukoira ei kaivele luvatta puita ja roskaa koko kotia.

 4. Olga

  Juu, näyttö ja kaiuttimet ovat kiinni arkun kannessa, sekä näyttö että kaiuttimet ovat seinään kiinnitettäviä malleja. Nuo arkut ovat tosiaan käteviä moneen, joten talosta löytyy kaikenlaisia ja ikäisiä arkkuja, lakanoille, polttopuille, vanhoille lehdille, Hilman vaipoille jne… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *