Blogit
Olgan kotona

Vauvauutisia!

Etsittyämme kadonnutta Mirri-kissaa pari viikkoa päätimme ottaa uuden sisäkissan tai jopa kaksi, olimmehan muutenkin jo puhuneet, että taloon mahtuisi useampikin kissa. Jos Mirri palaisi, mitään vahinkoa ei siis sattuisi. Katselin muutamia ilmoituksia myytävistä lähialueen kissoista ja löysin kaksi kissaa puolen tunnin ajomatkan päästä; 7kk vanhan pojan ja hänen äitinsä, 2,5v. nartun. Myydään avioeron ja kerrostaloon muuttamisen vuoksi. Puhelu myyjälle oli mielenkiintoinen: Ovatko kissat rokotettu ja madotettu? -Ei ole.
Entä onko jompikumpi kissa leikattu lisääntymisen estämiseksi? -Ei ole.
No onko ne sitten pidetty erillään vai kuinka olette estäneet ettei poika astu äitiään? -No, sinä otat vain sitten sen poikakissan, se on hyvä kissa.
Jätin järjen kotiin ja menin hakemaan kissaa. Pienessä asunnossa oli kaneja, akvaario, jättikokoinen koira ja kaksi kissaa. Ovella omistaja esitteli kaunista poikakissaa. Kysyin siitä toisesta. Takimmaisesta huoneesta löytyi tukevasti tiineenä oleva tyttökissa. Isä ”saattaa” olla myös ex-miehen uroskissa. Minun kävi omistajaa sääliksi, kissaa sääliksi ja enempiä ajattelematta maksoin enemmän kun pyydettiin, pakkasin molemmat kissat koppaan ja kävelin autolle.
Kuuntelin autossa kahden kissan mouruntaa, kadutti ja mietin että olen varmasti maailman ainut ihminen joka joutuu toistuvasti tämänkaltaisiin tilanteisiin.
Soitin seuraavana aamuna eläinlääkärille ja häntä nauratti. Voin kuulemma olla huoletta, kissat kuulemma kestävät sukusiitosta yllättävänkin hyvin, eikä yhdessä polvessa tapahtunut kömmähdys haittaa mitään. Kissat saivat nimikseen Milli ja Musti. Ne ovat kieltämättä ihan loistotyyppejä ja molemmat ovat kotiutuneet hyvin. Milli poiki viime yönä 3 poikasta ja siispä nämä pikkutiikerit ovat erittäin tervetulleita perheeseemme.
 

Kommentit (13)

 1. Eeva

  Kurja että kissojen kanssa on ollut niin huono tuuri. On varmaan sittenkin parempi tosiaan pitkä, vähän tylsempi sisäkissanelämä Millille ja Mustille. 🙂

  Minullakin on aiemmin ulkokissa jäänyt auton alle, nyt meillä on 6v sisäkissa Höpö. Välillä vaan käy sääliksi, kun ei voi kauheasti toteuttaa saalistusviettiä ym…

 2. vakiolukija

  Sie oot Olga ihana ihminen 🙂
  Paljon hyviä hetkiä koko teidän perheelle uusien kissojen kanssa!

 3. Marika

  Oi, voi pieniä matinkaisia 🙂 Ihanaa, että pystyitte ottamaan ne osaksi peerhettänne!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *