Blogit
Olgan kotona

Valmista tuli!

Eilen vietettiin Emäntänä Olga-kirjan julkkareita. Samalla juhlittiin myös Olgan Kotona -ohjelman alkamista. Sain kirjan ensimmäistä kertaa käteeni maanantaina illalla ja kieltämättä se tuntui uskomattomalta. Ajatus keittokirjasta kun on kulkenut mukana niin kauan ja tekeminenkin kesti muutaman vuoden joten lähes haikein mielin luovun nyt tekoprosessista ja päästän kirjan maailmalle. Kyllä se pärjää, sillä kirja on juuri sellainen kun siitä pitikin tulla. Tästä saan kiittää Kustantajaa Tammea, sekä loistavaa kolmen hengen tekijätiimiämme. Valokuvaaja Emilia Ikäheimo sekä taittaja Päivi Häikiö viettivät kanssani monta pitkää hauskaa päivää täällä Marttilassa ja sen mielekkään työn tulos tekijöineen nyt tuossa kuvassa. 

Ohjelmakin alkaa huomenna torstaina! Peukut pystyyn että mahdollisimman moni kääntää huomenna telkkarin Liv-kanavalle klo 19:30. Ensimmäisessä jaksossa meillä kylässä piipahtaa ihana näyttelijäystäväni Ilkka Villi.

Olgan Kotona trailerin voi käydä katsomassa täällä.

Kuvat: Cay Leppälä

Kommentit (12)

  1. Kaisu

    Ootin into piukeena Emäntänä Olga -kirjaa postista. Vihdoin se sitten tuli ja wau, onpa upea kirja ja tuli sellainen olo, että jokaista kirjan reseptiä olisi pakko päästä kokeilemaan het sitten. Kiitos! Kirja on kaikin puolin erittäin viehättävä. Kuviakin on kiva katsella! Kirjan voisi hankkia jo pelkästään sen tarjoaman visuaalisen nautinnon vuoksi. Asun itse pienellä paikkakunnalla ja säntäsin kauppaan etsimään spelttijauhoja. Noh, sitten tuli ongelma. Haluaisin kokeilla noita tosivegen keksejä ja niihin menisi täysjyväspelttijauhoja, joita ei sitten kaupasta löytynyt:( löytyi sen sijaan puolikarkeita spelttijauhoja. Käyköhän ne keksien valmistukseen kuinka hyvin? Ai niin, voinhan tehdä ainakin viereisen sivun intiaanikeksejä. 🙂 Valitin ystävälleni myös sitä, miksei nyt omasta kaupasta löydy sinimailasen ituja!! Herranpieksut! Kyllä niitä nyt pitäisi löytyä:D:D Täytyy itusalaattia kokeilla joku toinen kerta.. sniif. Mutta siis, selkeät ja helpot reseptit kaiken kaikkiaan!Thank you!!

  2. Kaisu

    Kovasti mietin myös, minne voi kommentoida kirjaa ja antaa palautetta. Päädyin kommentoimaan sitä tänne blogiin:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *