Kiinnitetty postaus

Valion kreikkalaiset Jogurtit – Välipala millä lähtee nälkä!

Kaupallinen yhteistyö: Valio

Pääsin mukaan puhumaan Valion kanssa välipalojen merkityksestä ja samalla tutustuin Valio kreikkalaisiin jogurtteihin. Nämä jogurtit ovat olleet koko perheelle varsin virkistävä uusi tuttavuus. Sitä niin usein huomaa käyvänsä kaupassa jollakin samalla iänikuisella kaavalla, että voi hyvin olla että uusia tuotteita tulee ja menee eikä niitä koskaan edes ehdi maistaa. Meillä syödään jonkin verran maustettua jogurttia, sillä Helga ei pidä maustamattomasta jogurtista. Helgalle ei jostain syystä maistu oikein mikään muukaan maitotuote, tyttö syö pitsansakin ilman juustoa, joten ainoat maitotuotteet mitä hän syö, ovat itse tehdyt marjarahkat, maistetut jogurtit sekä raejuusto. Niinpä etenkin Helgan kohdalla jogurttivälipalat ovat ihan vakiojuttu.

Näitä Valion kreikkalaisia jogurtteja on kahdenlaisia: Kerrosjogurtteja, missä hillo on pohjalla ja jogurtti päällä ja niissä on ihan älyttömästi makuvaihtoehtoja. Minun lempparit ovat puolukka ja mustikka-vanilja, Hilmalla ja Torstilla persikka. Kerrosjogurteissa on mielestäni, jo lapsesta asti ollut, sellainen tietynlainen vähän juhlavampi fiilis. Ja mikäs siinä, pientä luksusta arjen keskelle.

Valikoivampi Helga karsastaa kaikkia kerrosjogurtteja, mutta korkeammassa purkissa olevat kreikkalaiset hedelmäiset jogurtit kelpaavat sitäkin paremmin. Niistä Helgan ehdoton suosikki on mango.

 

Kun lapset tulevat koulusta tai viikonloppuna ulkoa leikkimästä, on niillä tietenkin aina nälkä. Ihan jo hampaidenkin takia en pidä siitä, että kaikkea voi syödä ja hakea jääkaapista miten tahtoo, vaan joku rytmi ruokailuissa ja etenkin niiden väleissä pitää olla. Niinpä on kaikin puolin järkevää, että välipala on sellainen, millä myös lähtee nälkä. Nämä uudet tuttavuudet ovat vastanneet tähän haasteeseen ihan loistavasti. Molemmissa jogurteissa niiden rakenne on nimittäin paljon paksumpaa kun ns. tavallisessa jogurtissa, ja näistä kaikki tuntuu ehkä juuri sen takia tulevan paljon nopeammin täyteen.

Minulle sellainen ajatuksella päivään aikataulutettu välipalahetki on aika vieras ajatus. Että nyt istutaan oikein alas ja syödään välipalaa. Kahvin tai teen juontiin ja jonkun makean naposteluun on kyllä aikaa, mutta voisi sitä itsekin syödä ihan kunnollisia välipaloja, kun näitä asioita lapsillekin miettii.  Nämä jogurtit ovat kooltaan, ravintoarvoiltaan ja juuri tuon täyttävyyden vuoksi oikein hyviä, eli jatkossa voisi kokeilla sujauttavan yhden omaankin laukkuun evääksi…

Täyttävä, ei liian makea laktoositon jogurtti, missä on vain 3 prosenttia rasvaa ja paljon makuvaihtoehtoja.

Ehdottomasti suosittelen!

Hilmalla maistelussa kerrosjugurtti ja makuna persikka

Kommentit (5)
  1. Olen vuoden syönyt vanilja mustikkaa ja voin sanoa etten parempaa jogurttia oo ikinä syöny☺

  2. Kannattaa kuitenkin lukaista tuoteselosteesta myös lisätyn sokerin osuus ennen kuin alkaa päivisin syödä tai ainakaan lapsille syöttää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *