Uutta pupuporukkaa!

Ranskanluppakorvakani on mahtava kanirotu. Ne ovat Isokokoisia, rauhallisia ja sosiaalisia völlyköitä joiden ainoa huono puoli on melko lyhyt elinikä, ne elävät vain n. 5-vuotiaaksi.  Kotieläinpihan suositut pupujättiläiset irina ja Fanta ovat nyt siirtyneet molemmat taivaalliselle voikukkapelloille ja niiden paikkaa tulivat täyttämään 3 uutta puolivuotiasta ranskanluppapoikasta. Löysin ihanan näiden pupujen kasvattajaperheen Lahdesta ja aika pian olimme koko perhe kanienhakumatkalla.

Kun pupuja haettiin, myyjä sanoi ohimennen, että poikapupujen häkissä on yksi poikapupu jota hän ei voi meille myydä, koska se on korvapuoli. Arvaa vain kiinnostuimmeko heti tästä erikoiskaverista! Myyjää nauratti ja koska lupasin ettei kaverista tule siitospupua, korvapuoli muutti tietenkin meille ja se kastroitiin heti. Lapset ovat olleet lievästi sanottuna innoissaan näistä pupukakaroista. Lapset nimesivät luppakorvapoja  Roniksi, Roni Backin mukaan. Tyttöpupuista tuli Soikku ja Mandimai, eli vahvasti tubettajavaikutteilla mentiin.

Ja kyllä ne ovat ihania! Kesyjä, vähän lötköjä ja  niin isot tassutkin! Katsokaa vaikka!

Mandimai on Hilman pupu.

Tässä on Soikku, joka on Helgan lemmikki

Torsti jaksaa kantaa reippaasti omaa pupuaan Roni Backia. Tosin ranskanlupat voivat kasvaa jopa 7 kiloiseksi, joten kauaa tuo tuskin onnistuu…
Tässä kuvassa näkyy hyvin Ronin luppakorva. Se ei vain laskeudu niinkuin pitäisi, mutta ei se menoa haittaa!

 

Kommentit (2)
  1. Roni-kani on kuin helikopteri. Varokaa, ettei lähde lentoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *