Blogit
Olgan kotona

Uusi aluevaltaus

Otin tänään ison askeleen koko elämäni kestäneessä hevosharrastuksessani ja ilmoitin itseni ja hevoseni elämäni ensimmäisiin esteratsastuskilpailuihin. Kahden viikon päästä sunnuntaina olisi tarkoitus startata Challenge Häme -nimisessä suomenhevoscupissa. Estekorkeus 70cm, jostain on aloitettava.
Tällaiset uudet kokemukset näin aikuisiällä tuntuvat kamalan suurilta haasteilta. Sitä itsekin miettii että mitä ihmettä pienten lasten äiti näkee tuollaisessa harrastuksessa, ja että omalla pihalla ratsastelu ei enää riitä vaan että oikein kilpailemaan. Onko kilparatsastus minun lajini, se selviää varmasti tämän kesän aikana, ja jo nyt jännittää kamalasti. Koitan rauhoitella itseäni että eihän se voi olla sen kummempaa kun vaikkapa teatterilavalla esiintyminen…
 

 

Kuvan maastoestetreeneistämme otti Tutta Kesti

Kommentit (6)

 1. Virpi

  Uusi lukija ilmottautuu 🙂
  mahtavaa että kirjootat blogia kun lehristä oon lukenu teistä juttuja niin karehtien niiton pitäny kattella, teirän elämä on niinku omista haaveista ja niiin hienoa että toteutat sen mitä oot aina halunnu.. Toivottavasti meilläki se onnistuisi joskus premmin kun päästään maalle asti kun tuloo sukupolvenvaihdos 🙂 Nyt täytyy hoirella kissoja, koiria, yhtä varsua ja kahta kiliä 😉 lisääpi saa siis myöhemmin tulla kunhan on kunnolla tilaa..

  En saanut kunnolla linkitettyä tätä blogi listoolle, onko tässä joku estosysteemi päällä? :/

  Käyhän katselemassa myös meirän elämää:
  http://tassuttajista-kaviollisiin.blogspot.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *