Blogit
Olgan kotona

Terveysintoa

 Karkinsyöntini oli taas lähtenyt täysin lapasesta joten päätin aloittaa pitkästä aikaa karkkilakon. Nyt olen ollut jo yli viikon ”kuivilla” ja ylpeä siitä!
Karkkilakon lisäksi päätin aloittaa hyvissä ajoin ennen syksyn flunssahaasteita kokeellisen terveyskuurin. Ostin Vehnänorasjauhetta, jota juon veteen sekoitettuna teelusikallisen päivässä, samaan juomaan tiputan 20 tippaa Echinaforcea. Lisäksi juon aamupalalla blenderissä tehdyn juoman, johon laitan rahkaa, raakamaitoa, mustikoita, hampunsiemeniä ja chia-siemeniä. Olo on ollut hyvä ja ainakin kynnet kasvaa kohisten.
Lisäksi olen tietoisesti juonut enemmän vettä. Minulla on harvoin jano, joten joudun aina muistuttamaan itseäni juomisesta, jopa helteellä.

Muuten olen syönyt kaikkea ihan normaalisti, koska ei tämä mikään laihdutuskuuri ole. Herkkujakin juu, varsinkin jos ovat itse tehtyjä. Kovasti olen yrittänyt leipoa pakkasesta viimevuotisia marjoja pois. Kuvassa Helga ja mustikkapiirakka, jonka ohjeen nappasin netistä ja tein saman tien tuplana, eli koko pellillisen.

Vielä loppuun on ihan pakko hehkuttaa kuorittuja hampunsiemeniä. Ne ovat minulle uudehko tuttavuus ja olen ihan äimänä kuinka hyviä ne ovat! Olen laittanut niitä mm. sämpylöihin, kasvispihveihin ja mysliin. Meni kauan ennen kun tulin ostaneeksi koska ajatus hamppukasvin syömisestä tuntui tosihippien hommalta mutta suosittelen! Niiden pehmeään, pähkinäiseen makuun ei kyllä ihan heti kyllästy. Taidan siis tunnustaa olevani tosihippi.

 

Kommentit (1)

  1. raija lipponen

    aivan ihanaia kuvia ihanaa maalaistunnelmaa .olgalle terkkuja

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *