Blogit
Olgan kotona

Täällä Inkternetissä

Helgan jutut jaksavat taas naurattaa. Sanavarasto alkaa olla jo todella kattava ja eri sanojen yhdistelemisestä syntyy loistavaa tilannekomiikkaa.
Hän on jo oppinut että jotkut videot tulevat levyltä (jollei Hilma ole naarmuttanut niitä niin että ne kokoajan jumittuvat) ja loput löytyy inkternetiltä, joka on myös joskus rikki.
Helgan ystävä Kaarna aloitti esikoulun. Olemme koko viikon keskustelleet siitä että esikoulu ei ole vesikoulu vaikka Kaarna tosiaan kävi viimetalvena uimakoulussa.
Paras tuli eilen illalla. Olemme jo jonkin aikaan vitsailleet Tuukan olevan älypuhelinkoukussa (siitä kun on niin helppo piipahtaa inkternetissä vähän väliä). Helga halusi nyt katsoa iskän kännykkää. Tuukka kiirehti korjaamaan että se on muuten älypuhelin eikä kännykkä. Tuukka pyysi Helgaa: sano älypuhelin. Helga sanoi: Älytönpuhelin.
 

Kommentit (2)

  1. Noora

    Nuo ”lasten suusta” ovat kyllä mitä parhainta viihdykettä! Meilläkin kun on nuo pienemmät 2- ja 3-vuotiaat, niin noita tilanteita on päivittäin. Pitäisi vaan aina kirjoittaa niitä tokaisuja heti ylös, kun ei niitä muista enää myöhemmin kunnolla. 🙂

  2. Lea

    Noita lasten puheita kannattaa ehdottomasti kirjata ylös. Olen aikanaan laittanut niitä jokaiselle lapselle tehtyyn vihkoon. Nyt isompana (kouluikäisiä) lapset monesti pyytävät, että äiti lue siitä vihosta, mitä minä olen joskus sanonut. Siinä sitten yhdessä muistellaan hauskoja tapahtumia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *