Blogit
Olgan kotona

Syksystä voimaa?

Olen taistellut jonkinasteista syysväsymystä vastaan. Yhtäkkiä sade, tuuli, putoavat lehdet ja kuraiset hevostarhat alkoivat harmittaa kun tajusin että seuraavaan kesään on pitkä matka. Olen ottanut jos hevoset sisälle yöksi, lämmittänyt taloa ja pukenut lapsille villaista kuravaatteiden alle. Nyt tuntuu että aikaa menee näihin asioihin ihan tajuttomasti, mutta pian näihin rutiineihin tottuu ja alan oikein odottaa talvea.

Eilen oli kaunis, aurinkoinen syyspäivä, siivosin talon ja laitoin pihaa talviteloille. Vein polkupyörät varastoon, keräsin ruusunmarjoja ja perennojen jämistä kesän viimeisen kukkakimpun tuvan pöydälle. Haravoin jo vähän vaahteran lehtiä ja toin kynttilälyhdyt portaille. Kun nostin portaille ison keltaisen kurpitsan koristeeksi, muistin vuoden takaisen kirjoitukseni tänne blogiin samaisesta syksy on tullut -aiheesta. Vuoden kiertokulku sekä pimenevät illat alkoivat taas tuntua kivalta ajatukselta. Kynttilät siis palamaan ja fiilistelyn voimalla eteenpäin kohti talvea. Pitänee varmaan leipoa tänään pullaa.
 

Kommentit (7)

  1. heli

    Olet arjen ilo ja piristys! Aina tulee hyvä mieli blogia lukiessa, kiitos kun jaksat kirjoittaa tätä. Oikein hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!

  2. Marikki

    Minä myös luen blogiasi ja Kotivinkkiä ihan sinun palstasi takia! Ihmiset vaan harvoin kommentoivat lukemaansa, hyrisevät vaan tyytyväisyyttään omilla tietokoneillaan 🙂 Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelua! Hyvää syksyn jatkoa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *