Stihl akkukäyttöinen oksasaha – Rakkautta ensi silmäyksellä

Kaupallinen yhteistyö: Stihl

Stihl, Stihl machines, Stihl saw, Stihl oksasaha, moottorisaha, pieni moottorisaha, aitienpäivälahja, aitienpäivälahjavinkki

Olen ollut aika innoissani yhteistyöstäni Stihl -puutarhatuotteiden kanssa, minusta kaikki tällaiset koneet mitkä helpottavat tekemistä, ovat mahtava juttu. Olen pienestä asti käyttänyt isän opastamana erilaisia poria, ruuvinvääntimiä, sirkkeleitä ja sahoja, joten en koe niitä pelottaviksi tai muuten vieraiksi käyttää. Moottorisahankin kanssa pärjään, mutta ei se koskaan mikään minun lemppari ole ollut, jo pelkkä moottorisahan käyntiin saaminen on aina pieni projekti. Sähkösahat ovat aika käteviä, mutta niiden kanssa liikkuminen taas on aikalailla mahdotonta. Kun minulle lähetettiin tämä akkukäyttöinen oksasaha, oli se ehdottomasti rakkautta ensi silmäyksellä. Näin heti, mihin kaikkeen tulen tarvitsemaan tuota. Ensinnäkin meidän pihassamme riittää puita ja pusikoita missä oksasahalle tulee todellakin käyttöä.  Sen lisäksi kaltaiseni hevosnainen tarvitsee kaikenlaista rakennellessaan jatkuvasti sahaa tai sirkkeliä ties minkäkin lankun tai laudanpätkän katkaisuun. Tämä pikkuinen ja maailman söpöin akkukäyttöinen minimoottorisaha on jotain sellaista mitä olen kaivannut elämääni jo pitkään!

Ja kyllä, tätä oksasahaa nyt jonkun aikaa käytettyäni voin todeta, että se on täyttänyt kaikki odotukseni. Olen katkonut lautoja ja aidantolppia, karsinut kirsikkapuita ja siistinyt, viimeinkin ratsastuskentän reunoilta sitä ympäröivien puiden kentän puolelle rehottavat oksat.

Saha on kevyt, se on helppo napata mukaan ämpäriin akkuporakoneen viereen kun lähtee vaikkapa aidankorjaukseen. Se on hiljainen, tosi helppo käyttää, käsittämättömän vahva kokoonsa nähden ja akku kestää tosi hyvin, paljon paremmin kun ennalta ajattelin. Sen hankintahinta on mielestäni varsin kohtuullinen, joten uskallan kyllä suositella tätä kaikille jotka vähänkään koneellista katkomisapua kotiinsa, terassinrakentamiseen, puutarhatöihin tai vaikka mökille tarvitsevat. Tässäpä täydellinen äitienpäivälahjavinkki!

Stihl, Stihl machines, Stihl saw, Stihl oksasaha, moottorisaha, pieni moottorisaha, aitienpäivälahja, aitienpäivälahjavinkki

Stihl, Stihl machines, Stihl saw, Stihl oksasaha, moottorisaha, pieni moottorisaha, aitienpäivälahja, aitienpäivälahjavinkki
Katsokaas kuinka rakastuneesti katson sitä!

Pakko myös hehkuttaa miten on ollut kivaa, kun minulla on kerrankin yhteistyökumppanuus, mistä Tuukkakin on ollut innoissaan. Ei ole tarvinnut hirveästi houkutella häntä mukaan painepesurin varteen tai oksasahaa testaamaan. Meidän suhteen vapaa-ajan vietto nyt muutenkin perustuu aika pitkälle siihen, että me puuhaamme ja nakerramme täällä tilalla jotakin kimpassa. Nyt siihen nakerrukseen on käytössä uusia laitteita, joten nämä koneet ovat olleet molemmille kiva ja virkistävä juttu.

Stihl, Stihl machines, painepesuri, hyvä painepesuri, Landrover, Landrover Defender, paras painepesuri,
Etualalla Stihl RE 163 PLUS painepesuri, takana touhukas Tuukka.

Olen tämän yhteistyön ansiosta käyttänyt myös elämäni ensimmäisen kerran painepesuria. Aina aiemmin ajattelin, että meillä on hyvin vähän mitään sellaisia pintoja mitä painepesurilla voisi pestä, joten ei ole tullut aiemmin hankittua sellaista. Nyt kun se tuohon pihaan ilmestyi, olen keksinyt sille vaikka mitä käyttöä. Autojen pesu kävi näppärästi, samoin hevostrailerin. Kasvihuoneen ikkunat ovat selkeä kohde, samoin aion kokeilla toisiko painepesuri helpotusta aina yhtä ärsyttävään räsymattojen pesuun. Sitä on tosi helppo käyttää ja ulos tulevaa painetta on helppo säätää. On muuten ilahduttavaa huomata, miten pienellä vesimäärällä tuo vempain toimii. Meidän talliin vesi tulee omasta kaivosta, pienellä paineella ja painepesurille sekin vesimäärä riitti. Hassua että näiden laitteiden kanssa tulee tosi nopeasti sellainen olo että ”miten ihmeessä olen pärjännyt kaikki nämä vuodet ilman?” Totta kai pärjäisin jatkossakin ilman, mutta jos työtä ja sen tekemistä voi helpottaa ja tehostaa ja vielä niin, että välineet ovat energiaa ja vettä säästäviä, niin minusta se on vain ja ainoastaan hyvä juttu.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *