Blogit
Olgan kotona

Siskoni mun

Tiedän ainakin yhden tavan tehdä kolmen pikkutyttöä onnelliseksi. Yllätin tytöt jälleen kerran hipelöimässä minun vaatekaappini ovella vanhojen juhlamekkojen helmoja. Haluatteko sovittaa? –kysyin yllättäen ja olisittepa nähneet ne ilmeet. Jokaiselle löytyi pitkän ja huolellisen sovitusvaiheen jälkeen “sopivat”. Sen jälkeen prinsessat lähtivat iltakävelylle Marttilan hämärtyvään iltaan. Tuukka lähti mukaan adjutantiksi.

Tuukan ottamat kuvat tytöistä saavat minut jotenkin haikeaksi. Pikkutytöt isoissa vaatteissa muistuttavat minua siitä että kohta ne vaatteet todella sopivat, eivätkä tyttöni olekaan enää pieniä. Kuvista tulee myös mieleen elävästi lapsuuden leikit, kun kuljettiin siskojen kanssa liian isoissa vaatteissa ja leikittiin aikuisia. Nyt me ollaan oikeasti aikuisia ja eri teillä. Tuli pakottava tarve soittaa siskoille heti huomenna.

 

Kommentit (1)

  1. Karoliina

    Ihania siskosleikkejä 🙂 Mekin siskon kanssa käytiin äidin mekkokaapilla ja kipsuteltiin korkkarit jalassa, yleensä kun vanhemmat lähti käymään jossain ja hys hys äidin korutkin puettiin ylle 😀 onneksi taisivat säilyä tallessa ja ehjänä =)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *