Blogit
Olgan kotona

Salakutojamummolle kiitos!

Olen tämän blogin kirjoittamisen aikana saanut montakin kirjettä ja pakettia lukijoilta. On tullut kirjeitä ja kortteja, lisäksi käsitöitä ja muita ihania yllätyksiä, niin itselle kuin lapsillekin. Hilma sai kerran mahtavan taikalompakon kun olin kirjoittanut Hilman taikatemppuinnostuksesta. Joku teki älyttömän hienot leivontaessut koko perukalle. Osaa olen muistanut ja ehtinyt kiittää, osaa varmasti en, enkä kaikkia edes pystynyt koska aina lähettäjää saa selville, nyt, kiitos kaikille yhteisesti. Kaikki kirjeet olen lukenut, villasukat puhki asti kävellyt ja teidän kaikkien muistamisesta iloinnut. Kiitos.

Eilen tuli taas ihana paketti, joka oli selkeästi samalta ihmiseltä, jolta olen saanut kerran aikaisemmin samantyyppistä postia. Tämä mummoksi itseään tituleeraava henkilö on nyt kutonut minulle nyt jo kahdet aivan ihanat pitkät villasukat. Haluaisin kiittää häntä henkilökohtaisesti ja lähettää hänelle joulukirjan, kun kerta kerrankin on jotain mitä sopivasti voisin lähettää kiitoksena takaisin. Mutta tämä mummopa onkin ovela, eikä laita nimeään paketin kulmaan. Että jos nyt, sinä ihana mummo joka neulot punaraitaisia pitkiä sukkia, voisit laittaa minulle viestiä tai vaikka postikortin, niin olisi kiva laittaa sinullekin paketti. Tai jos joku tuntee tämän salakutojamummon niin saa ilmiantaa, kiitos!

Kommentit (1)

 1. Minttu

  Hei Olga,

  Minä tiedän kuka tämä salakutoja on. Hän on rakas äitini, joka on ihailijasi.
  Ne edelliset sukat taisivat olla sinulla jossakin lehtijutussa jalassa ja äitini näytti niitä siitä.
  Olen kyllä ollut tietoinen salakutojan toimista ennenkin, mutta hän on vain hykerrellyt tyytyväisenä nähdessään, että lahja on ollut sinulle mieluinen. Se on riittänyt hänelle palautteeksi.
  Olen itsekin saanut nauttia salakutojan neulomista sukista ja vein sukkalangat mennessäni jouluna (yritin itse neuloa sukkaa mutta kärsivällisyys ei riittänyt).

  Äiti sanoi ettei saa ilmiantaa joten ei tehdä tästä numeroa 🙂

  t: Salakutojan tytär

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *