Blogit
Olgan kotona

Rappusilla x 3

Kiinnostavaa seurata miten samassa talossa kasvaneet lapset kiinnostuvat samoihin aikoihin samanlaisista asioista. Kun Torsti nyt kampeaa itsensä jatkuvasti tiskikoneeseen, oikein naurattaa, että ahaa, nyt on tämä keitysvaihe menossa. Tuukka bongasi muutama päivä takaperin eteisen rappusiin kiiruhtavan pojan ja meni perässä. Torsti osaa avata portin, joten raukalta on nyt estetty pääsy koko eteiseen, sen verran reteesti tyyppi muuten hengailee portaissa ja etenkin niiden yläpäässä.

Tuukan mielestä Torsti portaissa näytti todella tutulta, sillä olin aikanaan ottanut myös rappusista innostuneista siskoista kuvia samaisessa paikassa. Niinpä Tuukka tarttui kameraan, tuloksena kuvat jotka toistuvat perheessämme nyt kolmatta kertaa. Tässä siis meidän tyypit rappusilla. Helga vuonna 2009, ikää 3 päivää vajaat 11 kk, Hilma vuonna 2011, ikää 1 vuosi ja 7 päivää ja Torsti vuonna 2014, ikää tasan 11 kk.

Kommentit (6)

  1. Jantsu

    Joitakin kuivattuja sieniä löytyy myös Punnitse ja Säästä -kaupasta. Itse olen ostanut mustia torvisieniä sieltä, mutten muista mitä muita sieniä siellä oli.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *