Blogit
Olgan kotona

Pysähtynyt lauantai

Missä välissä näin pääsi käymään, että meillä menee Tuukan kanssa lauantai pitkälti kahdestaan? Lapset käyvät alhaalla vain syömässä tai raportoimassa tärkeimmät kuulumiset (Torsti mm. vaihdattamassa vaipan) ja sitten leikit vain jatkuvat. Ihanaa ja samalla hämmentävää.

(Onneksi saimme kuitenkin kutsun yläkerrassa pian alkavaan discoon. Pukukoodina näkyy olevan balettimekko, mutta luulen että pääsen mukaan verkkareissa, koska lupasin tuoda pop cornia. Jännää!)

Aamu meni Tuukan kanssa mouhottaessa työasioita, siten ryhdistäydyttiin kaikki hetkeksi ulos pulkkamäkeen. Auraaja-Matti oli tehnyt Tuukan pyynnostä pulkkamäen päälle ison lumikasan vauhdinottomäeksi ja nyt me aikuiset siloittelimme sen kuntoon. Edelleen hauskaa, mutta tosi raskasta tuo pulkkailutouhu.  Kävin myös nopeasti ratsastamassa Woodyn, Tuukka otti muutaman kuvankin. Ja sitten taas tupaan. Pitäisikö lämmittää sauna? Mihin ne lapset taas menivät?

Mietin todella usein sitä, että elämä menee kamalalla vauhdilla eteenpäin. Viikot vain vierivät ja minä koitan juosta kaikessa mahdollisimman skarppina mukana. Silti kaiken keskellä, miten aika voikin pysähtyä yhdeksi lauantaiksi meidän tupaamme? Me kaksi vain istumme, lueskelemme nettiä tai lehtiä ja kuuntelemme kellon tikitystä. Tuukka: Netissä ei ole tapahtuntut kahdessa minuutissa mi-tään! Molempia naurattaa.

Ohi ajaa moottorikelkkoja. Pitäisikö lämmittää se sauna?

Kommentit (4)

 1. J

  Hei se oli todella kaunis se sinun mekkosi Jussi-gaalassa! Mistäköhän olet sellaisen löytänyt? 🙂

 2. Anna

  Kuulostaa ihanan kiireettömältä teidän lauantai ja tuo on varmasti huippua, kun lapsista on noin paljon seuraa toisilleen. Kuitenkin sitä sitten touhuaa paljon kaikenlaista ja mielestään ei ole tehnyt muka mitään 😉 Mutta ehkä se siinä on parasta, kun saa oma tahtia touhuta tai olla touhuamatta. Mukavaa viikon jatkoa!

 3. lene

  Hei on onko nuo vaaleat tai kerman väriset keittiön kaapit alkuperäiset tuossa talossa? Nehän on aivan hurmaavat, en tiedä ovatko kovin käytännölliset, mutta viihtyisä ja lämmin ihana keittiö on.
  Ja minäkin haluan kehua sitä mekkoasi siellä jossain gaalassa, oli ehdottomasti kaunein, siitä oli joku äänestyskin ja ei mitään epäselvää, että sulle pisteet. Oli todella hieno.

 4. Hanna

  Pakko kysästä, kun muistelin sen joskus laittaneen blogiin sellaisten pihvien ohjeen joihin tuli härkäpapurouhetta enkä nyt tunnu sitä löytävän. Pystytkö neuvomaan?
  Olen kokeillut useita reseptejäsi, kiitos niistä ja onnea pullakirjasta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *