Blogit
Olgan kotona

Plumb ja Prinsessa Olga

Minun viikkoani on piristänyt viilipyttymäinen naiskauneus. Tämä slaavilainen kipsikaunotar löytyi tallikaverin Villen auton takakontista, Ville oli käynyt auttelemassa vanhan talon kuolinpesän siivoamisessa. Minä olen huomannut että suhtaudun lähes fanaattisesti vanhoihin kipsi- ja posliinikoristeisiin, etenkin niihin jotka esittävät ihmisiä. Heti kun näin tuon kulahtaneen neidin ylösalaisin pahvilaatikon pohjalla tiesin että se sopii meille. Jotain haikeaa tässäkin nukessa on, ehkä kulunut aika ja kaikki se, mitä hän on kokenut.


Nämä toiset rouvat ovat puolestaan kokeneet vielä, ainakin tässä ulkomuodossaan varsin vähän. He ovat tulos tyttöjen askarteluhetkestä. Kyllä vain, luitte ihan oikein, me todella askartelimme. Olin säilönyt laatikon pohjalla jostain saamiani styrox-palloja ja lapset iskivät niihin silmänsä. ”Äiti meidän on pakko askarrella!” kiermurtelin kiireitteni kanssa karkuun puoli päivää, sitten annoin periksi. Styrox-palloista tuli nukeille päät ja vartalot tehtiin juomajugurtti-purkeista. Lapset olivat innoissaan ja minä tietenkin ylpeä heidän lopputuloksistaan.

Koska meidän lapsemme eivät käy päiväkodissa ei sellaisia hellyyttäviä maitopurkki-askarteluja ikkunalaudoille valitettavasti itsestään ilmesty. Nyt siellä ikkunalaudalla on onneksi muutama hämmentävän persoonallinen rouva. Vasemmalla oleva neito on Hilman tekemä ja nimeltään Plumb (?!), oikealla poseeraa Helgan tekemä Prinsessa Olga. Ei olleenkaan hassumpi nimi prinsessalla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *