Blogit
Olgan kotona

Pikkujouluhumua

Joulun odotustohina pitää pirteänä vaikka Mirriä ei edelleenkään ole löytynyt.
Huomenna sunnuntaina on kyläyhdistyksen pikkujoulut, meidän aktiiviporukkamme (n. 10 henkeä) järjestää ne joka vuosi kyläläisille, ja aina sinne ilmestyy puurolle reilut 50 henkeä. Kylän lapset harjoittelivat eilen talkoissa juhliin sopivasti ontuvan tonttutanssiesityksen ja kemut kruunaa joulupukki. Muistan vielä hämmennyksen kun ensimmäisen kerran olimme mukana kyseisessä juhlassa, vasta kylään muuttaneina kummajaisina. Päivää kaikille ja ei kun yhteislaulupaperit eteen ja no-oo onkos tullut keeesä… Mietin ihan innoissani että mahtavaa, tällaista on vielä olemassa!
Jokainen tekee talkoisiin aina jotakin, minä tein arpajaisten palkinnoksi piparkakkutalon sekä havukranssin, Tuukka lupasi keittää juhliin kattilallisen puuroa huomenna.
Ja piparkakkutalon lisäksi tänään onkin sitten leivottu pipareita oikein urakalla tyttöjen kanssa. Hilma leipoi oikein sydämensä kyllyydestä kuten kuvasta näkyy. Lasten lisäksi myös äiti sähelsi, kaksi pellillistä kärähti ja leipomistantereen jäljet siivottiin imurin ja mopin kanssa. Kivaa oli!
 

Kommentit (1)

  1. :)

    Ihana Hilma kuvassa :)Olisi mukavaa jos kuvia olis enemmän yhdessä postauksessa muuten blogisi on todella hyvä, tätä on ilo lukea 🙂
    Ihanaa joulunodotusta ja mukavia pikkujouluja!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *