Blogit
Olgan kotona

Pieniä iloja

Tänä aamuna maassa oli kuuraa yöpakkasen jäljiltä, viimeinkin. Jäin aamutallilta pihalle siirtämään perennoja kun kolme pientä yöpukuista tuli kumpparit jalassa oviaukkoon päivittelemään kuinka kamalan kylmä ulkona onkaan.
Kohta maa on taas jäässä ja yhtäkkiä minulla on kamala kiire tehdä kaikki mahdolliset maanmuokkaustyöt ennen sitä. No, joka päivä vähän kerrallaan, lapsia pihakivien siirtely ei jaksanut kauaa (taaskaan) kiinnostaa, joten päätin muutaman tunnin ahkeroinnin jälkeen ottaa loppupäivän rennommin. Tämä onkin ollut yksi niistä päivistä kun kokoajan mielessään päivittelee, miten antoisaa elämänvaihetta elää. Lapset ovat kaikki vielä liikuttavan pieniä ja jutut mitä parhaimpia.
Me siis sotkettiin koko keittiö tekemällä porukalla Hilman banaanimuffinsseja. Muffinssit vadille, kaakaota tytöille, kahvia äidille ja kaikki mahdolliset lempikirjat sohvalle. Luettiin, juteltiin ja lopuksi laulettiin kaikki mahdolliset lastenlaulut mitä vaan muistettiin. Piupali paupali, piupali paupali, kun en mä tunne teitä….
 

Kommentit (3)

 1. kirsi

  Totta Olga,elät ihanaa vaihetta ja osaat onneksi ottaa siitä ilon irti.Monet meistä odottaa kuumeisesti sitä lapsi / lapset kasvaa ja voi tehdä sitten kaikenlaista. Omat lapset ovat 9,8 ja 5 vee ja usein huokailen sitä miten nopeasti tuo pikkulapsivaihe menikään. Haikeudella sitä muistelen ja olen onnellinen ,että olen saanut kotona lasten kanssa kun he olivat pieniä.En muista sitä aikaa kiireenä ja rasittavana,vaan auvoisana rauhansatamana,vaikka epäilemättä aikoihin mahtuu myös myrskyisiä ja vähemmän seesteisiä hetkiä.
  Sinulla on ihana perhe ja on niin mukava lukea näitä sinun blogeja.Oikein odotan joulunodotustunnelmia teidän huushollista. Ihanaa marraskuuta teille koko perheelle.

 2. Hanne, Uusi Musta

  Moikka!

  Vietämme Uudessa Mustassa tässä kuussa Paluu juureksiin -marraskuuta. Siihen liittyy myös blogihaasteemme, johon toivoisin sinun ehtivän osallistua. Haaste on jaettu neljään eri juurekseen, joista jokaista kokkaillaan vuoroviikoin. Ajatuksena on tuoda suomalaisiin raaka-aineisiin maailman maustetta. Ideat voi siis poimia ulkomailta: miten juures taipuu sushiin, mezeen, tortillaan, pastaan, you name it!

  Ensimmäinä estradille astui punajuuri, tällä viikolla vuorossa on lanttu. Seuraavaksi areenan valtaa palsternakka, josta siis toivoisimme sinun loihtivan jotain uutta, houkuttelevaa ja ulkomailta lainattua.

  Haasteeseen osallistuminen tapahtuu näin:

  – Ilmoita minulle osoitteeseen hanne.valtari/at/tarinatalo.fi, että olet mukana.
  – Kehittele  marraskuun kolmannen viikon aikana (16.–22. marraskuuta) palsternakkaohje, toteuta se  ja tee repeptistä postaus. Lähetä minulle sähköposti, kun postaus on valmis.

  Iloa ja aurinkoa!

 3. Olga

  Kuulostaa hauskalta, olen ilman muuta mukana!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *