Blogit
Olgan kotona

Pieni tanssija

Helga aloitti kesken kauden tanssitunnit Kouvolalaisessa Studio Dance Pitissä ja siellä on kuulemma niin kivaa että hän kokoajan toivoo tunnilla ettei se loppuisi ikinä. Olin saattamassa Helgaa viime viikolla ensimmäiselle tunnille. Tyttö arkaili tanssisalin reunalla, muut lapset kun jo tunsivat toisensa.

Mutta lapsipiireissä ei paljon kainostella vaan mennään suoraan asiaan. Pian meitä lähestyi samankokoinen tyttö joka tuli ihan vaan hengaamaan siihen puolen metrin päähän Helgasta. Autoin tilannetta alkuun ja kysyin tytön nimeä. Esittelyjen jälkeen Aleksandra otti Helgaa kädestä ja kysyi: Ollaanko ystäviä? –Joo, vastasi Helga. Siitä ne loikkivat käsi kädessä muiden luo leikkimään ja minua tietenkin itketti.

Kommentit (3)

  1. Marikki

    Lapset ovat niin ihanan välittömiä. Kumpa me aikuisetkin osaisimme lähestyä ja ystävystyä yhtä rennosti ja avoimesti kuin lapset.

  2. Kirsikka

    Olen nyt vasta tutustunut blogiisi ja se on todella mukavaa luettavaa. Kotinne on kaunis ja elämänne vaikuttaa ihanalta. Odotan innolla keväällä alkavaa ohjelmaasi 🙂

  3. d

    onpa ihanat letit ! tai siis eihän nuo letit ole, mutta kuitenkin. 😀 vähän erilaiset kun muilla pikku tytöillä ! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *