Blogit
Olgan kotona

Pajunkissakranssi

Aurinko paistaa niin että ei millään meinaa malttaa olla sisällä! Tänään aamutallilta tullessani kompuroin vain osittain kantavan hangen yli hevostarhan takanurkkaan hakemaan pajunkissoja. Pajunkissoista tulee lapsuuden pääsisäiset mieleen. Muistan kuinka pienistä pajunkissoista tuli minulle jotenkin niin haikea olo; ne olivat niin ihania, pieniä ja pörröisiä, mutta mikseivät ne voineet olla ihan oikeita pieniä kissanpentuja?
Pajunkissat menevät sisällä nopeasti huonoksi, joten tänä vuonna päätin kokeilla tehdä pajusta kissakranssin. Onnistui ihan kivasti, valitsin pitkiä oksia joiden päissä oli paljon pajunkissoja. Sidoin kranssin vain ylhäältä kiinni rautalangalla ja lisäsin yläosaan vähän lisää irto-oksia ja lopuksi koristeet.
 

Kommentit (4)

 1. merja

  Hei hauska kranssi, ihanan keväinen!

 2. Heidi ja Jessica

  Kiitos ideasta! Lähdemme myös askarruksia etsimään lasten kanssa. Yritetään saada jotain aikaiseksi… Naapurit saattavat olla kateellisia… on todella hieno teidän kranssi!

 3. Annukka

  Kiitos tästä hienosta blogista Olgalle ja Kotivinkille. Tykkään ihan eniten myös Olgan jutuista lehdessä, odotan joka toista numeroa suurella innolla. Hienoa kun tämä blogi tarttuu arjen pieniin iloihin, se tuo iloa,jaksamista ja hyvää mieltä omaan arkeeni!

 4. Merita

  Nätti ja yksinkertaisen tyylikäs pääsiäiskranssi : )

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *