Blogit
Olgan kotona

Onnea, oma 5-vuotias blogi!

Tällä minun rakkaalla blogillani on tässä kuussa 5v. synttärit. Yli viisi vuotta sitten päätimme kokeilla Kotivinkin kanssa lehden kolumnien lisäksi myös blogia täällä sivulla. Jäin ihan koukkuun tänne kirjoittamiseen ja tässä ollaan. Moni muisto 5 vuodelta olisi unohtunut jonnekun valokuvakovelevyille tai alitajuntaan ilman teitä, uskolliset lukijani. Kiitos siitä.

Uskomatonta miten nopeasti aika todella kuluu. Kaikki itseään vanhemmathan siitä jatkuvasti minullekin muistuttavat, että nauti nyt kun lapset ovat pieniä, aika vain hujahtaa silmissä. Se on totta. Tämä blogi on minulle vähän kuin päiväkirja, tapa tarkastella omaa elämää niin hyvässä kuin huonossa valossa, tapa nauraa itselle. Tämä on myös kanava ajatella elämää ulos maalaispihasta. Tämä on myös kontaktia lukijoiden kanssa paitsi täällä sähköisesti, mutta myös satoja vaikuttavia tapaamisia lukijoiden kadulla, keikoilla, tapaamisissa, illan istujaisissa ja vaikka bussipysäkeillä. Kiitos kun luette ja myötäelätte elämön iloja ja suruja kanssani. 

Kommentit (15)

 1. Anni

  Onnea 5v blogille! 🙂 Se on aivan ihana. Sitä lukiessa on helppo rentoutua, mieli rauhoittuu ja on jotenkin helpompi hengittääkin. Kotinne on ihan mielettömän upea. Näkee että työtä on tehty paljon, mutta sydämellä!
  Tulin haastaneeksi sut blogisi tarina -haasteeseen osoitteessa: http://kummajuttu.omasivu.fi/294/blogisitarina-blogihaaste/
  Mutta tässä postauksessa olitkin jo kertonut blogistasi. Ota tai jätä haaste, ihan miten tahdot! 🙂

 2. Sari

  Kiitos blogista, tv-ohjelmasta ja lehden kolumneista. Seurasin aktiivisesti blogiasi kun aloit tehdä sitä. Erityisesti kiinnosti kädentaidot. Onneksi olkoon 5 vuotis päivästä.

 3. lene

  Täältä erityisterkut Rositalle, yhdelle söpösimmistä lehmistä mitä on, vaikka kaikki lehmät on hellyttäviä. Ihana kuva pikku-lehmästä <3
  nim. ex-lehmienhoitaja 😉

 4. Olga Temonen

  Kiitos yhteisesti kaikille mahtavista kommenteista! Wuhuu!

 5. Suvi

  Kiitos ihan mahtavasta blogista! Sun juttuja on niin kiva lukea! Kaipaan Olgan kotona ohjelmaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *