On niin kaunista että koko ajan tekee mieli ottaa kuvia!

Joudun koko ajan pidättelemään itseäni tuolla pihalla etten ottaisi koko ajan kuvia. On niin kaunista että meille on Tuukan kanssa jo syntynyt vitsi siitä että jatkuvasti jompi kumpi kiekaisee liian kimeällä äänellä että  ”on niin kaunista!”. Lumi tuottaa työtä tietenkin, mutta myös iloa. Teimme viime syksynä kotieläinpihan puolella olevaan lampeen ison remontin,  siitä pitäisi tulla nyt oikeasti uimakelpoinen, joten kaikki lumi tietää sykysllä tyhjennettyyn lampeen lisää vettä.

Vaikka pakkanen paukkuu, minulla on jo vähän kevätfiilis. iltaisin ei ole ihan niin pimeää ja talvi on tällaisena kuivana ja kauniina aika ihana. Olemme talven valtavan lumimäärän ansiosta oppineet käyttämään, (piharemontin ansiosta pihassa esiin tullutta) jyrkkää kalliota liukumäkenä. Eilen viritin kalliolle ylös kiipeämiseen myös köyden, jota pitkin pääsee helpommin ja turvallisemmin ylös. käy muuten ihan kunnon treenistä tuollainen lumihankikiipeily.

Katso Torstin mäenlaskun taidonnäyte tästä!

Ja koska ulkona tosiaan on kaunista, on sisällä koko ajan vähän syyllinen olo. Pakotin eilenkin siis  lapset pakkaseen ulkoilemaan ja samalla kävimme lasten kanssa eilen viereisellä kyläkoululla kun siellä oli kirpputoritapahtuma. Ajattelimme oikaista sinne kotieläinpihan kautta, koska siitä on lyhyempi matka koululle kuin aurattua isoa tietä pitkin. Reissu kesti todella kauan,  koska umpihanki oli kyllä etenkin pienimmälle Torstille aidosti haastava kulkea. Siihen kun vielä lisää muutaman hysteerisen naurukohtauksen niin tosiaan, oli aika rankka reissu.

Ja sitten vielä muutama kuva, koska on niiiin kaunista!

 

Kommentit (2)
  1. Lumella on se omituinen ominaisuus, että se kaunistaa kaiken rumankin (en tietenkään tarkoita teidän pihapiiriänne!), pyöristää terävät kulmat ja pehementää maaston muodot. Ja kunn tuohon kaikkeen paistaa aurinko, niin… ah kuinka kaunista!

  2. Minäkin sanoin eilen ystävälleni ulkona kävellessämme, että oon kyllä ihan höpsähtänyt, kun koko ajan tekisi mieli sanoa, että ompa kaunista ja tuo puukin on niin kaunis jne… Nautitaan nyt tästä, kun sitä hetken on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *