Blogit
Olgan kotona

Olen muoti-ikonin äiti

Kun yhdistetään vajaa kolmevuotiaan jääräpäisyys, yhtä jääräpäinen äiti ja vanha, viileä talo, saadaan aikaan talven hämmentävin muotilook.
Hilman prinsessavaihe elää kulta-aikaansa, eikä röyhelöistä tingitä. Mitä useampi mekko tai hame päällekkäin, sitä iloisempi tyttö. Aikani vastaan harattuani päädyin Sääskjärven puhutuimman trendsetterin kanssa kompromissiin: Ihan sama mitä hänellä on vaatekertansa päälimäisenä, mutta minä evään oikeuden päättää mitä siellä on alla.

Hilma on nuori neiti joka kääntää tyylillään itseoikeutetusti päitä missä ikinä liikkuukin. Täpötäyden terveyskeskuksen odotushuoneen tujottaessa kimaltelevaa Amerikan tuliaismekkoa nuhjuisen villapaidan päällä, ilmoitin kovaan ääneen että kyllä kaksivuotiaanakin voi jo vähän panostaa pukeutumiseen.

Syksyn taisteluiden jälkeen Hilmaa ei lukuisat vaatekerrokset enää vaivaa, kunhan saa kääriä hihat niin että käsivarret näkyy ja päällä on mekko.
Ulkopukeutumiseen pätee vain yksi sääntö: Toppahousut ja takit on ok, mutta haalari on liikaa. Neiti yhdistääkin ulkopukoutumisessaan ennakkoluulottomasti klassista prinsessakimalletta eläinmaailmaan. Palaute on ollut pelkästään positiivista.


 

Kommentit (8)

 1. Hallatar

  Aivan ihanaa pikkutytön elämää,kun saa pukea päälleen mekon joka päivä. <3

 2. Satu-71

  Voih, aivan ihana pikku neiti ja niin tutulle kuulostaa… meillä myös 3v tytöntyllerö haluaa pukeutua kimaltaviin ja kukallisiin mekkoihin keskellä talvea. Vaihtelee vaatteita kaiken iltaa kotona ja mitä ihmeellisempiä vaateyhdistelmiä löytyy neidin päältä :o) Isompi sisko lakkailee 3 vuotiaan kynsiä ja letittelee hiuksia ja pinnijä ja hiuspantoja pitää olla monen näköisiä. Tästä vaiheesta kannattaa nauttia koska se menee ohi kun teini-ikä koittaa. Meidän isompi tyttö joka täyttää kuukauden päästä 13 elää nyt sellaista vaihetta että hametta tai mekkoa ei missään nimessä laiteta päälle. Vuosi sitten meidän teinitytön päällä nähtiin vain pelkkiä mustia vaatteita ja olin aivan epätoivoinen kun käytti vain mustia t-paitoja ja verkkareita mutta nyt näyttää tyyli muuttuneen tämän talven aikana, ilahduttavasti värikkäämpään suuntaan ja nyt käyttää myös leggareita ja kauniita kimalletoppejakin joten toivoa on, heh… eli nauti pikkuprinsessasta 🙂

 3. Katrina

  😀 😀 😀
  Näyttää ja kuulostaa niiiin tutulta, niiiiin tutulta.
  😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *