Blogit
Olgan kotona

Neljä pötkyvää

Helgan mielestä hänellä on nyt 5 kissaa, koska hänen kissansa Kita sai 4 pentua. Minun piti koko kesän ajan viedä tämä Kita-neiti leikattavaksi, mutta aina oli mukamas jotain kiirettä. Kun sain viimein varattua ajan eläinlääkärille, huomasin samana iltana Kitan hieman pyöristyneen. Niin tyypillistä minulle, paljon suunnitelmia, toteutus myöhässä. Jouduin perumaan ajan ja päätimme odottaa josko pyöristyminen ei ollutkaan pelkästä syömisestä johtuvaa…

Ei ollut. Kitan vatsa kasvoi ja muutama päivä sitten istuimme aamupalalla tuvassa, kun huomasin nojatuolissa Kitan vieressä mustan kissanpennun.  ”Mä ihmettelinki äsken että mikä pötkyvä siinä on! ”–huudahti Hilma pennun nähtyään.

Päivän aikana, kaiken vilskeen keskellä Kita synnytti hiljakseen, tyynen rauhallisena, tuvan nojatuoliin 4 pientä rääpälettä. (Ainakin tuon asian eläimet osaavat ihmisiä huomattavasti viileämmin.) Minulla oli täysi työ pitää lapset irti kissanpennuista edes ensimmäisen päivän ajan. Pennut ovat nyt 5 päivää vanhoja ja kaikille on jo löytynyt hyvät, tulevat kodit. Helga saa nauttia 5 kissan omistajuudesta vuoden vaihteeseen saakka. Kita puolestaan viedään, yhtä kokemusta rikkaampana, ensi vuoden alusta leikattavaksi.

Kommentit (1)

  1. Anni

    Ai ai miten terävän näköiset pikkuriikkiset kynnet kissanpennuilla. Ihania söpöläisiä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *