Neiti olikin herra

Roosa-kissamme on ilmeisesti lähtenyt tähtiin Matti-pukin ja Ringo-koiramme seuraksi, sillä kun tallin oven avaa, saattaa nurkan taakse vilahtaa luvaton siimahäntä. Koirat ovat innokkaita, mutta liian hitaita. Hiiriin ja rottiin on ainoastaan yksi oikea vastaus: kissa.

Kaverilla oli tiedossa kaksi 8 kuukautta vanhaa ylimääräistä maatiaistyttökissaa, jotka saisi vaikka samantien. Ensimmäinen ajatukseni oli että ei tyttöjä – ei kissanpentuja. Toinen ajatukseni oli, että otetaan ja leikataan.

Sieltä ne tulivat, kaksi mustavalkoista hienoa neitiä; kesyjä, kauniita ja haisevat navetalle niin, että tulee ihan lapsuuden kyläkoulun aamujen pituusjono mieleen.

Varasin ajan eläinlääkärille. Vein neidit sinne, lupasin hakea kolmen tunin kuluttua kun operaatio on ohi ja hain tunnin kuluttua, koska operaatio oli nopea.

Neidit olivatkin poikia. Nyt menee nimet uusiksi. Helga on ihan hukassa, eikö hänen kissansa olekaan Zaida? Tuukka on Afrikassa kuvausmatkalla ja lupasi tuoda pojille uudet nimet tuliaisina, vaikka kyllä Zaida on ihan hyvä nimi pojallekin.

Varsinkin jos on kesy, kaunis ja haisee tuhdisti navetalle.

Kuvassa Zaida-herra on jo asettunut uuninpankolle kodiksi.

Kommentit (2)
  1. Komia poika on! Niin ja eikä se nimi miestä pahenna 🙂

  2. Voi miten hauska kirjoitus! Tulin hyvälle tuulelle. Mekin tarvittaisiin kunnon hiirikissa, rapinaa kuuluu välikatosta harva se yö…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *