Naamiaisia!

Järjestimme tänäkin vuonna Kotikylämme Sääskjärven kyläyhdistyksen kanssa lapsille vappuriehan. Kyläkokouksessa mietittiin jonkin aikaa että jaksaako sitä taas, mutta päätimme kuitenkin järjestää. Kemut olivat jo lauantaina, eli muutamaa päivää ennen vappua. Setti oli yksinkertainen: Naamiaiset, pomppulinna, ongintaa. Lisäksi puffetti, jossa myydään kahvia, munkkeja, karkkia, mehua ja pop cornia, sisäänpääsy ilmainen. Meitä järjestäviä aikuisia ei oikeastaan ollut kuin muutama. Yksi kävi kaupassa, toinen haki pomppulinnan, minä paistoin Tuukan kanssa aamulla munkit ja yhdessä kasattiin kylätalo kuntoon ja itse kemuissa oli sitten muutama lisäkäsi apuna. Taas tuli sellainen olo että kannatti aloittaa, on kuitenkin kivaa että kotikylällä tapahtuu, ja onhan lapsille aina hauskaa järjestää jotakin erityistä. Kemut olivat siis menestys, porukkaa tuli oikein kauempaakin paikalle.
Minä pukeuduin Marilyn Monroeksi (Lasten mielestä minä näytin ihan lääkäriltä), Tuukka oli punkkari ja lapset, ylläri ylläri: keiju-prinsessoja!

Naamiaiset ovat olleet pinnalla tässä jo jonkin aikaa. Ystäväni täytti muutama viikko sitten pyöreitä vuosia ja synttärijuhlien teemana oli sketsihahmot. Piti pukeutua joksikin kaikkien tuntemaksi sketsihahmoksi tai ”oman elämänsä sketsihahmoksi”.

Tuukka oli Uno Turhapuro ja minä päätin kiduttaa itseäni pukeutumalla Munamieheksi. Valkoinen munamies muuntautui käsissäni mustaksi Neiti Munaksi. Lainasin Isältä jättikokoista hupparia ja Tuukalta pipoa. huppariin 4 tyynyä,vähän venyttelyä pohjalle ja sitten mentiin. Oli totisesti hauskaa, mutta myös tuskallista. Täytyy sanoa että 4 tuntia munan muodossa neljän tyynyn keskellä oli lähempänä urheilusuoritusta kuin kevyttä hassuttelua. Annankin tässä täyden tunnustukseni Munamiehen kehittäjälle Riku Niemiselle loistavasta fyysisestä roolityöstä!

Oikein hauskaa ja rentoa vappua kaikille!

Kommentit (2)
  1. Ihmettelijä
    4.5.2012, 17:54

    Miten pystyy olemaan 4 tuntia munan muodossa?

  2. Mukavassa kodissa on kiva järjestää naamiaiset – Asuntojenvuokrat.fi
    16.3.2023, 11:25

    […] viihtyy ja sinne haluaa kutsua vieraita. Ihanassa kodissa on myös mukava järjestää erilaisia juhlia erilaisilla teemoilla. Vieraat viihtyvät hyvin, kun kodin sisustus on kunnossa ja kodissa on […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *