Muutama idea halloweenjuhliin

Oletko järjestämässä halloweenjuhlia? Me järjestimme omat juhlamme jo, tässä muutama ihmetystä aiheuttanut idea halloweenjuhlien tarjottavaksi. Ideat eivät ole omiani, vaan törmäsin molempiin Pinterestissä ja oli pakko kokeilla. Aluksi mietin hetken että onhan tuo tupakkajuttu vähän erikoinen tarjottava ulkoisesti juhlissa missä on lapsiakin, mutta toisaalta tupakka näyttäytyy tässä juurikin ällöttävänä asiana, joten tuskin he tuosta turmeltuivat.

Nämä tupakantumpit naurattivat ja inhottivat juuri sopivasti. Päättelin alkuperäisestä kuvasta että tumpit oli tehty suolatikkuja sulaan valkosuklaaseen upottamalla. Tuota mustaa ”tuhkaa” en tunnistanut, mutta ostin pussillisen turkinpippurikarkkeja ja murskasin ne vasaralla rouheeksi, se sopi hyvin tuhkaksi myös makunsa puolesta. Rouhe tarttui hyvin tumppien päähän kun tumpit upotti siihen heti kun valkosuklaa oli vielä sulaa. Tein nämä valmiiksi edellisenä iltana ja ne kuivuivat leivinpaperin päällä yön yli. Asettelin ne kuppeihin turkinpippurirouheen päälle vasta ennen juhlia.

Tämä toinen idea tuli myös vastaan pinterestissä, oikein moneen kertaan, kerrankin olisi suklaaputoukselle käyttöä! En tosin onnistunut tässä värin puolesta ihan niin hyvin kun olisin halunnut. Minulla oli punaista Squires Kitchen -merkkistä pastaväriä, millä värjäsin valkosuklaaputoukseen tulevan suklaaseoksen. Punainen väri ei ollut yhtä ”verinen” kuin alkuperäisissä kuvissa oli, mutta kyllä tämäkin toimi hämärässä valaistuksessa oli etunsa… Suklaaputousta ei tosin ihan joka talossa ole, mutta saman verisen suklaakastikkeen voi tarjoilla myös vesihaudekulhossa mihin vaahtokarkkeja, suolatikkuja ja hedelmiä voi sitten dippailla. Ja jos haluaa panostaa niin suklaaputouksia saa myös vuokrata. Veriseen suklaaseokseen löydät ohjeen kuvien alapuolelta.

halloween, halloween food, halloween party, halloween blood, halloween bloody chocolate, halloween party food, halloweenjuhlat, halloween jälkiruoka, verisuklaa, verinen suklaaputous, suklaaputous

Hurjaa halloweenia kaikille!

halloween diy, halloween decorations, halloween koristelut, halloween lyhty, halloween lantern
Kaksi pientä tyhjää muovipurnukkaa muuttuivat hurjiksi lyhdyiksi.

Verisuklaaputous

Ainekset (10 annosta)

350 g
valkosuklaata
1,5 dl
kermaa
30 g
voita
punaista elintarvikeväriä
15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Pilko valkosuklaat ja laita ne kerman sekä voin kanssa kattilaan. lämmitä keskilämmöllä kunnes seos sulaa. Lisää elintarvikeväriä vähitellen kunnes saat mieleistäsi riittävän verisen lopputuloksen. (Minä laitoin n. 2 tl pastaväriä, mutta vähempikin olisi riittänyt.)

Kaada valmis seos lämmenneeseen suklaaputoukseen ja tarjoile erilaisten dipattavien kanssa.

ruoka halloween
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *