Blogit
Olgan kotona

Mirri, missä olet?

Helgan alle vuoden ikäinen Mirri-kissa on kadonnut. Kissa on jo jonkun verran ulkoillut, vaikka onkin viettänyt suurimman osan ajastaan sisällä talossa. Olemme kuitenkin pitäneet Mirriä mukana tallilla hiirijahdissa ja muutenkin totutelleet sitä pihapiiriin. Helga on joka kerta ollut todella huolissaan Mirrin muutamankin minuutin ulkoilusta peläten että kissa ”häviää”. Olemme aina rauhoitelleet tyttöä että ei kissat noin vain katoa.  Kun kissa nyt sitten yhtäkkiä vain katosi, ja olemme ihan pulassa. Katoamisesta on nyt 2 päivää aikaa ja edelleenkään emme ole uskaltaneet ottaa asiaa lasten kanssa puheeksi. Helga on nyt kerran kysynyt missä kissa on ja olen vastannut että tallissa.
Laitoin tänään paikallislehteen katoamisilmoituksen ja olemme Tuukan kanssa rampanneet lapsilta salaa ulkona Mirriä etsimässä, mutta kissasta ei näy jälkeäkään.
Mirri on ollut tosi kiva kissa, kestänyt lasten riepottelua uskomattoman hyvin ja saanut minunkin, vannoutuneen koiraihmisen todella rakastumaan itseensä. Minua ahdistaa ajatus siitä jossakin kylmässä pimeässä metsässä tai ajatus siitä että se on jo jäänyt auton alle. Puhumattakaan siitä, jos joudun pian kertomaan lapsille että Mirri on kadonnut ja mennyt luultavasti tähtiin. Toivottavasti Mirri istuu jossain naapuruston taloista, sisällä, lämpimässä ja vatsa täynnä. Tämän talon väki avaa huomenna lehden ja soittaa minulle että kadonnut kissanne on täällä. Toivottavasti.

 

Pahoittelen heikkoa kuvaa Mirristä, mutta se on ainoa minkä ole tajunnut tuosta pienestä kissasta ottaa…
 

Kommentit (8)

 1. Saila

  Voi 🙁
  Tarkistakaa lähistön katiskat! Meidän kisu oli useamman yön naapurin katiskassa, kun oli mennyt sinne linnun perässä eikä pöhkö vastannut huutoihinkaan. Jos ei olisi järjestelmällisesti haettu, niin olisi ollut karu katiskareissu keväällä naapurilla.

 2. Susanna

  Voih, toivottavasti Mirri löytyy tai löytää tiensä kotiin. Tää on just se syy miksi meidän kissaherra on ja pysyy sisällä, mä olisin huolesta sairas jos se olisi reissuillansa parikin päivää… No mutta, kyllähän kissat saattaa olla viikkojan pois ja yks kaks ilmestyvät pihaan muina kissoina. Mun hierojan kissa teki katoamistempun ja olivat varmoja, että reppana ei ole enää hengissä…vaan yks kaks ilmestyi kuin tyhjästä, on ne hassuja otuksia. Toivon todella, että teidänkin miuku vielä ilmaantuu ja ehjänä. Laitahan sitten tänne infoa jos Mirri palaa 🙂

 3. veera

  Vastaisuuden varalle, mikäli kissa katoaa , kannattaa seurailla Kseyn nettisivuja! Päivittävät sinne löydettyjen kissojen kuvia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *