Blogit
Olgan kotona

Minnalle

Heräsin tänään, vuoden 2014 viimeisenä aamuna, onnellisena.

Vaikka tämä vuosi vei elämästäni Äidin, en voisi toivoa elämältä yhtään enempää. Olen monesti sanonut, että elämän surulliset ja negatiiviset asiat pitää uskaltaa kokea ja ottaa vastaan, sen jälkeen kaikki se hyvä on vielä enemmän hyvää.

Ihana lapsuudenystäväni menetti muutama viikko sitten auto-onnettomuudessa perheensä ja se järkyttää minua syvästi edelleen. Elämä on arvaamaton, ihana ja joskus todella epäreilu. Lähetän tämän vuoden uudenvuoden terveiseni siis ennen kaikkea rakkaalle Minnalle. Se, mitä joudut nyt kokemaan, muistuttaa minua siitä, miten elämään tulee suhtautua. 

Arvostaen kaikkea mitä on ja on ollut, päivä kerrallaan. 

Kommentit (5)

 1. kiti

  Voimia kovasti..Elämä koettelee joskus rankasti, aika helpottaa. Halauksia <3

 2. Mari

  fiilistelin myös eilen illalla kulunutta vuotta ja tunsin suurta onnea, tämä on ollut hyvä vuosi. Vuosi 2014 vei myös minun elämästäni Äidin, se on asia josta päivittäin tunnen suurta surua ja kaipuuta, samalla se on myös asia, johon en ole voinut mitenkään vaikuttaa, oli Äidin aika mennä.
  Pitää muistaa olla kiitollinen niistä asioista, joita elämässä nyt on.

 3. SillyMilly

  Omituinen tapa surra ja ottaa osaa toisen kauheimpaan suruun mitä voi olla (koko perheensä menettämiseen). En ymmärrä muttei täällä maanpäällä tarvitse kaikkea ymmärtäkään. Joskus vaan törmää sellaiseen ajatukseen mikä tuntuu kylmältä ja josta tulee kolea olo. Oma suruni on kaipuuta, itkuja, kaipuuta, lohdun halumista, kaipuuta, lohdun jakamista, puhumista ja kaipausta etc.

 4. Nimetön

  Minun mielestä Olgan kirjoitus on hienosti oivallettu. Kunnioitus sille mitä on ollut ja kiitos kaikesta siitä mitä on. Hän kertoo olevansa syvästi järkyttynyt tapahtuneesta ja pohdiskeli asiaa todella kypsästi väheksymättä ystävänsä surua.

 5. Malla

  Voimia Minnalle! Elämä osaa olla todella epäreilu…

  Ikävien uutisten jälkeen tuntuu sitä tärkeämmältä toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta! Paljon iloa ja onnenmurusia, jotta tästä vuodesta tulee edellistä parempi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *