Mekkoviikko – eli vanhat mekot kaapista käyttöön!

Minulla on liian paljon vaatteita mitä en osaa, muista tai viitsi käyttää. Tykkään mekoista ja ostan niitä silloin tällöin, mutta niin monena aamuna valitsen mekon tilalle jotain muuta. Nyt kesän kunniaksi päätin sitkeästi pitää mekkoja  vähintään viikon putkeen.

Sain idean ystävältäni Elinalta, joka tuli yksi arki-ilta meidän tapaamiseemme yllättävä juhlava mekko päällään. Elina sanoi että koska hän on tehnyt uudenvuodenlupauksen, että kokeilee vuoden itselle uusia asioita, niin nyt hän myös käyttää rohkeammin erilaisia vaatteita, myös enemmän mekkoja.

Viikko takana ja on muuten rankkaa: Koska ISOIN asia minkä huomasin täällä kodin ja kotieläinpihan väliä rampatessani, että mekon kanssa puhelimen mukana kantaminen on aikalailla mahdotonta!  Ei ole sitä tuttua takataskua mihin puhelimeen voi aina laittaa, niinpä mua ei ole saanut kiinni sitä vähääkään mitä aikaisemmin, ja tietenkin  olen etsinyt viikon aikana puhelintani enemmän kuin pitkään aikaan.

Silti innostuin ja aion jatkaa tätä, ainakin muutaman kerran viikossa, mahdollisesti myös talvella. Tässä muutamia mekkoja, eli viikon varrelta mistä tuli otettua kuvia.

Punainen ostettu 40v. synttärimekko (Vila) pääsi viime viikolla perhereissulla Kiasmaan.  Kodin ulkopuolella tuota puhelin ongelma ei tietenkään ollut, koska silloin tulee otettua mukaan käsilaukku. Kotona ei paljon jaksa käsilaukun kanssa heilua.   

Tämä pitkä sininen mekko (Esprit?) on muuten kiva, mutta helma on minun makuuni hieman liian kapea, eikä siinä ole halkiota. Eli ei pääse kunnolla harppomaan pihalla! 

Tämä vanha hippimekko on saatu jostain ihanasta Luomukaupasta Olgan kotona ohjelmaa varten, eli se on oikeasti engannut kaapissani jo vuosia. Ja olen minä sitä välillä käyttänytkin…

Lauantaina kavereiden häissä oli sinisen kotelomekon vuoro. Tämän olen ostanut muutama vuosi takaperin netistä, merkki on Adrianna Papell.

 

Kommentit (1)
  1. Mekkoja todella voisi käyttää enemmänkin, hyvä idea itsellekin! Ja eikö ne ennen emännät pitäneet avaimia ja nenäliinoja esiliinan taskussa. Nykyään taskuun sujahtaisi kännykkä. Nätti naisellinen kevyt löysästi lanteiden päällä roikkuva vyötaskukin voisi olla kätevä ja ainakin nykyaikaisempi mekon kans. Kiitos kivasta blogistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *