Blogit
Olgan kotona

Meidän jengi

Minulla on ollut niin paljon tekemistä, etten meinaa löytää hetkeä kirjoittaa tänne. On paitsi tekemistä pihalla, tallilla ja sisällä talossa, myös mm. kesän Olgan Kotona-ohjelman kuvausvalmisteluja. Onneksi valo ei lopu kesken, päivät tuntuvat mahtavan pitkiltä ja mm. kasvimaapuuhat venyvät pitkälle iltaan. Vaikka töitä on paljon, kesä tietää meidän perheelle hyvää: Aikaa olla enemmän yhdessä. Tänä viikonloppuna meidän kesäelämä, joka levittyy pitkin pihapiiriä ja tilaa, lähti kunnolla käyntiin. Teimme piha- ja puutarhatöitä, korjasimme aitoja ja työnsimme välillä mönkkäriä käyntiin (siitä saa aina kyllä pienen riidan aikaiseksi…)
Löysin aitasta siskon perheen vanhan (aika karmean) vaaleanpunaisen puhallettavan lasten uima-altaan. Tein sille paikan saunan ikkunan alle, ja saunassa lämmitetyn veden ansiosta lapset ovat viihtyneet siinä niin hyvin että oikein kateeksi käy. Uima-altaan vuoksi lasten kanssa saunomisesta onkin yhtäkkiä tullut hauskaa, rentouttavaa puuhaa. Tuollaisessa kiireettömässä kesäillan saunassa kiteytyy perhe-elämän parhaat puolet. Kaikki yhdessä, jokainen viihtyy, eikä kenelläkään ei ole kiire mihinkään.

 

Kuvassa Helga seuraneitinä hevoslaitumen teossa.

Kommentit (6)

  1. Marika

    Moi Olga! Miten ihmeessä minulta on mennyt ohi tuo sinun sarjasi aikaisemmin..? Ihanaa kumminkin että uutta tulee ja tällä kertaa en aio sitä missata. 🙂 Ihanaa kesää teidän perheelle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *