Blogit
Olgan kotona

Marttilakierros, huone 8: Makuuhuone

Kyllä nämä huoneet kohta loppuvat ja sitten minä alan hössöttämään täällä joulua!

Marttilaan muuttaessamme makuuhuoneessa oli punainen kokolattiamatto, seinän kokoinen  hevoskuvatapetti seinällä ja punaiseksi maalattu uuni. Kuorimme kokolattiamaton alta esille lautalattian ja sängynpäätyseinästä paneloinnin ja lisäsimme muille seinille samaa kukkatapettia kuin salissakin on. Uuni oli kuitenkin verran persoonallinen punaisissaan, että se alkoi näyttää vaalean lattian kanssa hyvältä ja väri sai jäädä. Huone lämmitetään punaisella uunilla, ja uuni on niin hyvä että kun makkarin ovea pitää auki yläkerran aulaan, lämpö riittää myös sille puolelle.

Huoneeseen tullaan siis yläkerran aulasta ja punaisen uunin oikealla puolella on ovi, mikä johtaa minun pieneen työhuoneeseeni.

Sänky on aika koristeellinen! Minä halusin metallisen sängyn, mutta en ollut ajatellut mitään näin romanttista. Katselin suorempia, perinteisempiä malleja, mutta Tuukka halusi välttämättä tämän sängyn. Siihen on 10 vuodessa niin tottunut, ettei edes ajattele, näin kuvista sänky vain korostuu esille. Mallin nimi oli vielä Angelica, jotta fiini hän on, koukeroita piisaa. 

Koukeroista huolimatta tässä huoneessa on jotain mitä makuuhuoneessa pitääkin. Kaunis valo ja rauha.

Kommentit (4)

 1. Laura

  Ihana ja upea makuuhuone! Ja kauniin pehmeä valo 🙂

 2. Marra

  Vaude – tässä huoneessa on aivan varmasti ihana nukahtaa illan pimeydessä ja herätä aamulla.

 3. Medja

  Ihana huone. Jotenkin yllättävä. (Hyvällä tavalla) Juuri sopiva rauhoittumispaikka yöunille. Vähän tavaraa ja selkeyttä !! Oli kiva nähdä teidän makuuhuone.

 4. AN79

  Kaksi samanlaista, mutta eriväristä uunia muistan vuokrahuvilasta Vihdin kunnasta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *