Blogit
Olgan kotona

Mamma räppikeikalla

Ostimme ystävillemme, joilla on suurin piirtein samanikäisiä lapsia kun meillä, joululahjaksi yhteisen keikkareissun. Artisti valikoitui enemmän lasten intressien mukaan, sillä heidän tyttönsä fanittavat Mikael Gabrielia, ja kyllä tuo meidänkin junioreita tanssittaa. Tämä odotettu keikka oli nyt viime perjantaina Lappeernrannassa. Odottelin perjantaian päivällä Tuukkaa ja lapsia yksin kotona. Leikkasin jokin aika sitten hiukset polkkapituuteen ja minulla on ollut vähän vaikeaa opetella niiden laittamista. Tai siis arkena tällainen tukka on tosi helppo, mutta sitten kun sen haluaisi jotenkin laittaa, on vaikeampaa. Päätin laittautua ajoissa keikalle, mutta kaikki tuntui menevän mönkään. Tukka sojotti, kiharrin oli jäänyt Lahteen. Kaivoin piirongin laatikoita ja löysin tarrapapiljotit, mitä olin käyttänyt viimeksi parikymppisenä. Päätin kokeilla niitä.

Viritin paplarit ja katsoin peiliin. Alkoi naurattaa: Mamma on viemässä lapsiaan räppikonserttiin ja vetäsee oikeen papiljotit päähän. Mikä niissä muuten onkin jotenkin niin vanhanaikaista? olin lopputulokseen joka tapauksessa aika tyytyväinen, joten olkoon mammat tai ei, otan taas käyttöön. Kyllä sitä kuulkaas kelpasi lähteä Miklua kattomaan tukka kuohkeana.

Ja olihan meillä kiva reissu. Halli, missä keikka oli, ei ollut liian täynnä ihmisiä, ja pienten kanssa pystyi jäämään taaemmaksi, jolloin väenpaljous ei ahdistanut ja keikasta näkikin jotain. Uskalsimme päästää tytöt kulkemaan itsekseen kavereiden kanssa hyppimään ja sitten taas takaisin meidän kanssa vähän taaemmas. Vähän minä jännitin että miten minun pikku-Toppe pärjää keikalla, mutta tyyppi lauloi mukana ekasta biisistä lähtien. Jossain kohtaa keikkaa Toppe tosin kysyi minulta: Äiti, onko noi oikeita ihmisiä mitkä tuolla laulaa? Vakuutin että kyllä, ne taitavat olla ihan oikeita.

Kommentit (2)

 1. Minttu

  Tarrapaplarithan on ihan ykköset! Itsekin käytän säännöllisesti, jollei muuten niin pari isoa päällisosaa kohottamaan. Ei kuivata tukkaa, ja samalla voi touhuilla muuta. Vanha konsti siis parempi kuin pussillinen uusia..

 2. Marra

  Sama ”vika” myös minulla kuin ed. nimimerkki Mintulla. Omistan polkkatukan ja käytän tarrapaplareita jokaisen pesun jälkeen. Ihan hyvä vanha konsti, joka toimii ! Olispa ollut kiva nähdä millaisen äjäyksen tarrikset teki Olgan kuontaloon ??:)
  p.s. olen myös harkinnut lämpörullien (silikoni-sellaisten) hankintaa….

  Vanha konsti on aina parempi kuin pussillinen uusia.
  Keväänodotusterveisiä Marttilaan! Onko teillä lunta alkuunkaan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *