Blogit
Olgan kotona

Lunta ja heppoja

Lumen tulo piristi, mutta myös ärsytti. Kaikki täällä on vähän hankalampaa, kun lunta on ihan joka paikassa. Tila on sen verran iso, että yksinkertaisesti joka paikkaa ei pysty auraamaan tai lapioimaan lumesta, joten tästä se talven tarpominen alkaa. Otamma kuntoilun kannalta siis, hiveleehän maisema ainakin silmää ja lämmittää näin myös joulua odottavaa mieltä.

Heppakuulumisia: Kävimme Tuukan kanssa tänään estevalmennuksessa. Tuukalla on uusi heppa, Caprimonda, eli Capri, joka on ollut meillä syksystä asti. Capri on iso 9v. puoliveritamma. Se oli päässyt aika huonoon kuntoon ennen meille tuloaan ja olemme tässä pikkuhiljaa rakennelleet siitä Tuukalle omaa luottohevosta. Tänään treeneissä tuota ratsukkoa oli jo ilo katsella, joudun tekemään kaikkeni, että saan pidettyä nuo kaksi tuloslistoilla minun ja Woodyn takana ensi kauden kisoissa. Olen tosi iloinen että Tuukka jaksaa (,kuin jollain tasolla tiedän että hän lähtee mukaan minun takiani) harrastaa rakkainta harrastustani kanssani. Niin usein kun minä Tuukka ei toki selkään nouse, mutta muutaman kerran viikossa kuitenkin. Minä ja tallikaverini sitten pidämme Tuukan hepan liikkeessä lopun aikaa. Minulla ei ole tuoretta kuvaa Caprista, ratsastaessa kun on huono kuvata, mutta tällainen kaverikuva syksyltä löytyi. Paitsi että minä saan Tuukasta seuraa, niin myös Woody on saanut uuden tosiystävän.

Kommentit (9)

 1. Olga Temonen

  Kiitos, hyvää joulunaikaa myös sinulle, ei ressata!

 2. Olga Temonen

  Onhan täällä eläinkavereita! niistä voit lukea myös sivulta olganfarmi.fi , mutta siis 2 lammasta, lehmä, 2 alpakkaa, aasi, poni ja kanoja. Lisäksi on 3 koiraa ja 2 kissaa.
  Olgan pullakirja ilmestyy 9.2.2015!
  Iloista Joulua sinulle!

 3. Olga Temonen

  Ai niin, pitää tehdä! 🙂 kiitos!

 4. Olga Temonen

  No eipas ne aukea minullakaan. Minäpä kysyn mistä mahtaa johtua. Kiitos kun huomasit, ja iloista joulua sinulle Noora!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *