Blogit
Olgan kotona

Lomasuunnitelmia

Viimeinen viikko ennen Tuukan loman alkua. Meillä on lomasuunnitelmatkin valmiina: Pari työpäivää siellä täällä, lapsille luvattu retki Muumimaailmaan ja joku toinen pikkureissu autoillen koko perheen voimin. Pääpiirteittäin kesä menee kotipihassa. Hevostelua, pikkuhommia, vieraita ja elokuvanäytöksiä ystäville tallin ylisille perustetussa pienessä elokuvateatterissamme.

 

Mansikat kypsyy, lapset kinuavat uimarannalle ja heinäntekostressiäkin alkaa olla, eli kesä on parhaimmillaan. Täällä suurin osa naapureista ovat jo ajaneet heinät sisälle juhannuksena. Me olimme juhannuksen yli Babuskan mökillä, joten ensimmäiset heinäsäät menivät ohi ihan vahingossa. No, hätäkös tässä, helteitä varmasti vielä riittää.

Jotain haikeutta tässä keskikesässä on. Ihminen on omituinen otus kun se tiedostaa asioiden ohimenevyyden. Ainakin minulla on jo pari kertaa käynyt mielessä että kohta tulee syksy. Eilen bongasin ratsastuskentän laidan marjapuskasta punottavan herukan ja oikein säikähdin sitä. Voi aika kun kulut niin nopeasti! Nyt menen äkkiä ulos nauttimaan kesästä.

Kommentit (1)

  1. Tättärää

    Luen näitä sinun ihania kirjoituksiasi todella usein, välillä nauran kippurassa ja välillä joudun pyyhkimään kyyneleitä. Ja nämä kuvat, voi kuinka ihania ja elämänmakuisia! Voi tuota pientä Torsti-ukkelia, kuinka häntä naurattaa iskän sylissä. Kiitos ja oikein loistavaa kesän jatkoa koko poppoolle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *