Blogit
Olgan kotona

Leopardeja Iitissä!

Kun asuin Helsingissä, ostin paljon enemmän vaatteita kun mitä täällä asuessa. Ostoshoukutukset ovat yksinkertaisesti riittävän kaukana, ei tule turhia shoppailtua. Viikko sitten minulle tuli pitkästä aikaa sellainen olo, ettei minulla ole mitään vatteita. Vetäisin vaatekaapin hyllyiltä kaikki lattialle ja aloin siivoamaan. Tuloksena 2 kassillista ylimääräisiä vaatteita (osan annoin kaverille ja osan vein kierrätyslaatikkoon) ja ajatus, että minulla on ihan tarpeeksi vaatteita.  Eikä ole muuten ensimmäinen kerta kun käytän tuota kikkaa ostosintoiluun ja aina toimii.

Lapsien kohdalla päätin kerrankin repäistä, ja niinpä vietiin Tuukan kanssa lapset ostoksille. Tuukka meni Torstin kanssa kirjakauppaan ja minä ja tytöt menimme vaatekauppaan. Kaupassa oli vastassa tuttu ongelma: Tytöt halusivat (minun mielestäni) niitä kaikkein mauttomampia vaatteita ja minä yritin puhua ympäri ostamaan niitä (minun mielestäni) tyylikkäitä. Aikamme neuvoteltiin ja Hilma kysyi, ”Äiti minkä vaatteen ostaminen tekis sut eniten iloiseksi?”

Tajusin että on äivän pöljää ottaa lapset mukaan, jos kerta haluan itse päättää kaiken mitä ostetaan. Sanoin siis muutaman prinsessahirvityksen kohdalla jyrkän ei:n ja lopuista tytöt saivat valita itselleen muutaman ihanuuden. Tässä tulos: meillä pyörii nyt sitten tästä edespäin onnellisia neitejä leopardiliiveissä. Ensimmäisenä yönä, kun lapset olivat nukahtaneet, menin korjaamaan peittoja lastenhuoneeseen. Eikä tarvinnutkaan liikoja peitellä, yöpukujen päällä kun lämmittivät ihanan pörröiset, 100% tekokuituiset leopardiliivit.

Kommentit (12)

  1. Olga Temonen

    Heippa ja kiitos kommenteistanne.
    Kiva kun jaksatte lukea meidän arkitouhuista, vertaistukea täältä ainakin varmaan saa jos kotona on oma 4-vuotias….

  2. Tanja

    Maalaiselämää ja -maisemia, sitä haluan lukea blogistasi, kiitos siitä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *