Lego-urakoitsijat

Lego limousine, limousine, Lego hotel
Limusiini parkissa

Kuten aiemmin kerroin, me annoimme Torstille yhdeksi joululahjaksi ”lahjakortin”, millä hän saa viettää yhden valitsemansa päivän minun kanssani kahdestaan kotona. Tämä oli nyt se päivä. Kun muut lähtivät kouluun ja töihin, minä kömmin aamutallin jälkeen Tostin sänkyyn ja me heräiltiin aamuun hitaasti ilman aikatauluja. Seuraavaksi tehtiin aamupalaksi ”herkkuleivät” eli lempparisuisleivän päälle kaikkea mahdollista mitä jääkaapista löytyy ja keitettiin molempien lempiteetä. Aamupalan jälkeen kuntelimme vähän Torstin lempikappaleita ja tanssittiin vähän.

Seuraavaksi kysyin että mennäänkö ulos (siellä oli viimein sitä luntakin) vai rakennetaanko vaikka Legoista jotakin? Jälkimmäinen voitti ja päätettiin tehdä jotain hienoa, eli hotelli. Kaadoimme kaikki ”ylimääräiset” Legot lattialle ja eikun hommiin. Hauskaa että isoin osa Legoista oli Tuukan vanhoja, hyvin kestävät kyllä aikaa, pakko sanoa. Otimme rakennusperiaatteeksi kierrätyksen, eli kaikki palat ja värit käyvät, kunhan jälki on kestävää ja näyttävää. Rakensimme hotellia tuntitolkulla kunnes minun piti lähteä hoitamaan yksi työasia ja Toppe tuli mukaan. Illalla kun muut olivat tulleet kotiin vei Tuukka lapset ostoksille (koska minulla on huomenna synttärit) ja jäin yksin kotiin. Kävin kävelyllä ja tallilla ja sitten tulin kotiin. Mitäs sitten tekisi…

Jatkoin hotellia yksikseni kunnes muut tulivat. Lapsia huvitti kun löysivät minut huoneestaan: Äiti leikkii yksikseen Legoilla! Pakko oikein oli selittää, että kun jäi kaikki niin kesken ja se suunniteltu limusiinikin Hotellin eteen tekemättä!

Kaiken kaikkiaan oli ihan mahtava päivä, joten vaadin lisää Legoja aikuisten elämään!

Lego, Lego hotel
Hotelli ilmakuvassa
Lego, playing with Lego, small boy playing,
Rakennusmestari
Kommentit (3)
  1. Minä opiskelin lastentarhanopettajaksi, jotta elämässä juurikin olisi enemmän legoja ja pikkuautoja myös aikuisena.

  2. Logot on ikuisia ja aina suosiossa!😀Miten muuten vanhainkodeissa ja muistisairaiden kans, varmasti heillekin olisi niistä iloa ja levottomille käsille tekemistä. Kunhan ei liian pieniä osia, dublot varmasti turvallisempia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *