Blogit
Olgan kotona

Kylän vappurieha

Kyläyhdistyksen vappuvipinät olivat menestys. Porukkaa oli n.50 kappaletta, mikä oli pieneen kylätaloon aivan tarpeeksi. Meidän perhe lähti seuraavalla kokoonpanolla kemuihin: Tuukka oli zombie, minä olin Rouva konstaapeli, Isommat tytöt saivat viimein käyttää Tuukan Afganistanista tuomia juhla-asuja ja Pikku-Hilma vietti vappuaan mexicolaisasusteessa.
Kylän porukka oli hienosti mukana, lähes kaikki olivat pukeutuneet naamiaisasuun. Ohjelmassa oli lapsille kasvomaalausta ja ongintaa sekä pomppulinna. Myös aikuisille oli oma pomppuvuoronsa, oli muuten hauskaa ja yllättävän raskasta hommaa. Pomppulinna oli vuokrattu Heinolalaisesta firmasta ja hintaa viikonloppuvuokralle kertyi 170€. -Minusta yllättävän edullinen. Pomppulinna oli helppo käyttää ja täyttää, koko hökötys täyttyi yhdessä minuutissa, pistokkeen seinään laittamalla, eli oikeasti lähes itsestään. Suosittelen lämpimästi!
 

 

Kuvassa huntunsa pudottanut afgaanineiti hakee konstaapelilta euron jotta pääsee takana näkyvään jonoon odottamaan omaa ongintavuoroaan.

Kommentit (1)

  1. Tiia

    Uuuuhhh… aika mageet asut 🙂 Toi pomppulinna on hyvä idea, meillä päin järjestetään esim vanhempainyhdistyksen tapahtumia. Eikä tarvi itse puhaltaa ilmaa siihebn 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *