Blogit
Olgan kotona

Kupla

Täällä talossa, omassa rauhassa ympärille tulee kupla, jossa kaikki on tasaisen hyvin. Tuukka käy ulkomaailmassa päivittäin ja minä kurkin arjestani sinne lähinnä tietokoneen ruudun kautta. Totta kai minäkin liikun ja käyn eri paikoissa, (oikein Helssingissäkin olin töissä eilen!) mutta pääosin elämäni on turvassa kotkotuksilta täällä.

Tämä viikko lamaannutti tasaisen, toimivan kupla-arjen. Jökötin paikallani niin henkisesti kuin fyysisestikin. En lamaantunut Tuukan takia, tiedän kyllä että hän ei huijannut ketään. Lamaannuin, koska en voinut tehdä mitään. Katselin kotisohvalta kun rakkainta ihmistä vastaan hyökätään eikä hänen anneta puolustautua. Ihmiset osaavat olla julmia ja minulla on tästä asiasta vielä paljon opittavaa.

Tämä päivä on ollut jo helpompi. Ja mikäs tulikaan postista piristämään? Muistatteko kun kirjoitin listan unelmista? Pian sen jälkeen Hevosurheilusta soitettiin. “Sä haluat kuulemma meidän lehden kanteen?” kysyi toimittaja. “Joo, mutta ansioista!”, vastasin ja nauratti kovasti. Suostuin tietenkin silti ja sovimme että tehdään uusi juttu sitten kun niitä ansioitakin kertyy. Edelleen naurattaa ja vähän nolottaakin, enhän minä nyt näin sitä ajatellut, mutta mitäs kirjoitin. Eli yksi unelma toteutettu, toivottavasti muut eivät toteudu yhtä helpolla, muuten tulee kiire keksiä lisää.

Olin ilmoittautunut viikko sitten ensimmäisiin estekisoihin Woodyn kanssa, mutta sain vatsataudin. Huomenna olisi seuraavat, mutta eilen, kun piti ilmoittautua, totesin että tällaisen viikon jälkeen olen mielummin perheen kanssa kuin harrastamassa omia juttujani.  

Sitä paitsi, Torsti, koko perheen suosikki, roskisten tyhjentäjä ja tuleva McGyver täyttää huomenna vuoden! Tätä 364 päivän ikäistä ilopilleriä ei paljon presidentit vaivaa ja hyvä niin. Sunnuntaina, heti seuraavana päivänä on Hilman vuoro, ja niin kiire ei ole Kohu-ohjaajallakaan, etteikö ehtisi hakemaan kotimatkalla lelukaupasta tytön toivomaa Monster High-nukkea. Asiat tärkeysjärjestykseen.

Marttilan kupla sulkeutuu ja toivottaa hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit (25)

 1. Anita

  Onnittelut Torstille saman ikäiseltä pojalta! Olivat toistensa ensimmäiset ”naapurit” siinä pienessä huoneessa vuosi sitten 🙂

 2. Koo

  Tykkäsin Tuukasta jo Apulannan aikoina – 20 vuottako siitä jo on, herranen aika! Tykkään edelleen, kuin myös Tuukan vaimosta ja Tuukan vaimon blogista. Se on ainoa blogi koko internetissä, jota ylipäänsä seuraan. Kovasti on harmittanut teidän puolesta, mutta totuuden kertojaa riepotellaan aina. Tsemppiä teille, kohut kestää aikansa mutta koti ja perhe pysyy.

 3. Tuula

  Onnea yksi-vuotiaalle!
  Rouville Tujunen ja Piha kuittailtiin melkolailla Yleleaksissa ja Uutisvuodossa viime lauantaina. Se oli heille ihan oikein! Itsensähän he vain ovat nolanneet mielestäni.
  Mukavaa kevään alkua teille ja kyllä se kohu unohtuu. Tampereen elokuvajuhlilla Prsesidentintekijät-elokuvan liput on loppuunmyyty. 😉

 4. ML

  Minusta Tuukka pärjäsi Sarasvuon ohjelmassa hienosti! Totuudenpuhujia on kivitetty aina ja tullaan aina myös kivittämään, he ovat kuitenkin niitä jotka tekevät historiaa. Voimia koko perheelle ja nauttikaa omasta kuplastanne, maailma kyllä odottaa. Ja jos se yhtään mieltä lämmittää, niin Sarasvuohan teki itsestään täysin pellen arvostelemalla MS tautia sairastavaa ihmistä.

 5. Sohvi

  Hei! En yleensä paljon blogeihin kommentoi, mutta nyt tuntuu että minun pitää kirjoittaa. 🙂 Kiitoksia blogista, tämä on ihana ja minun arvoihini sopiva blogi. Tänne aina säännöllisin väliajoin palaan ja tankkaan sitä energiaa ja hyvää fiilistä mitä tästä saan.

  Kuten joku tuossa sanoikin, kohuja tulee ja menee. Totuus kuitenkin on ja pysyy.
  Onnea ihanille lapsillesi ja kaikkea hyvää jatkoon sinulle ja miehellesi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *