Koirista ja niiden hyvinvoinnista

Kaupallinen yhteistyö: Purina beyond

Meidän koirat ovat maalaiskoiria. Ne asuttavat taloa tallia ja pihapiiriä, eli ne eivät pelkästään ole meidän perheen koiria, vaan koko tilan koiria. Ne poistuvat tilalta oikeastaan vain eläinlääkäriin mennessään. Kun me olemme poissa kotoa, koirat jäävät silti kotiin, sillä tallia aina kuitenkin hoitaa joku ja koirat sekä kissat kuuluvat samaan pakettiin.
Meillä oli kaverin kaupunkilaiskoira kylässä. Jo muutamaa päivää ennen koiran paluuta kotiin huusin koirat sisälle ja kaupunkilaisvieraan eksoottinen ulkonäkömuutos alkoi naurattaa minua. Siisti ja hohtavanvaalea karva oli nyt erilaisten pihaseikkailujen tuloksena jotain muuta. Keltaiset, vihertävät ja ruskeat laikut kertoivat maaseutumatkailun menneen suoraan nuoren koiran sydämeen. Sillä oli Taran kanssa pihaleikeissä huippuhauskaa, mutta silti koira oli ajoittain levoton ja etsi jotakin. Omaa rakasta perhettään.
Vaikka seurakoira asuisi millaisessa paikassa tahansa, uskon että se on onnellinen kun sen elämässä on huomioitu 3 tärkeintä asiaa: Riittävä aktiivisuus ja liikunta, oman omistajan rakkaus ja huolenpito sekä hyvä, monipuolinen ravinto. Jokainen koira joutuu välillä mukautumaan omistajiensa muuttuviin elämäntilanteisiin, mutta uskon että kun koiran arki koostuu noista kolmesta elementistä, kaikki on hyvin.


Minä hoidan nämä perusasiat mahdollisimman yksinkertaisesti koska minulla ei valitettavasti ole erikseen aikaa vaikkapa harrastaa koirien kanssa, mutta uskon että se mitä pystyn koirilleni tarjoamaan, riittää. Koirat ovat aidatussa pihapiirissä aina irti ja mukana kaikissa tilan touhuissa. Yöt ne nukkuvat ulkona / talon kuistilla mihin pääsevät luukun kautta, sisällä sohvalla tai tallissa satulahuoneessa. Rakkaus ja huolenpito tulee sitä kautta, että ne ovat juurikin mukana kaikessa ja niiden terveydentilaa valvotaan. Ravintona ne syövät Purina Beyondia, ovat syöneet jo vuoden ajan. koska sitä saa helposti myös marketeista ja se on silti laadukas, riittävän yksinkertainen (vain 9 raaka-ainetta, pakkauksesta todella tajuaa mitä ruoka sisältää!) ja samalla monipuolinen täysravinto. Lisäksi meidän koiramme todella pitävät niistä molemmista, sekä kala- että lammas-makuvaihtoehdoista. Huom, käy kurkkaamassa meidän Taran, Locon ja edesmenneen Dedon kanssa tehdyt instavideot!

Meidän 13-vuotias koiravanhus Loco on muuten joutunut tänä syksynä 3 kertaa leikkaukseen. Siltä on poistettu kaksi huonoa takahammasta ja yksi nisäkasvain. Häntä iloisesti pyörittävä tötteröpäinen tyyppi kulkee kaulus kolahdellen mukana eikä sitä juurikaan se kauluri haittaa. Itsellä meinaa jo kärsivällisyys loppua kun ulkoilun jälkeen multainen kauluri kantaa hiekkaa sisään ja kaataa kynttilälyhdyt talon kuistin rappusilta. Vielä viikko ja sitten tötterön pitäisi olla toistaiseksi historiaa.

Kommentit (2)
  1. Me inspiroiduttiin tuotteesta, kun siitä joskus aiemmin kerroit. Alettiin siis syöttää meidän koiralle tuota samaa ruokaa, mutta kana-versiota (jota et muuten maininnut ollenkaan?). Alkunirsoilun jälkeen on ihan hyvin koiralle maistunut ja mä tykkään, että on hyvä tuote, just tuo lyhyt ja ymmärrettävä tuoteseloste on hyvä juttu.

  2. Viljoja 51% oli riittävä tieto itselle tästä sapuskasta, joten ei todellakaan jatkoon. Marketista ja samaan hintaan saa laadukkaampaakin ruokaa ja ennen kaikkea pakastelihojen hinnatkin on maltilliset, ja niitäkin voi vaikka esimerkiksi Kennelrehulta tilata edukkaammasti isommat satsit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *