Olgan kotona
Olgan kotona

Keittokirjaprojekti

Minulla on ollut jo pidemmän aikaa tekeillä keittokirjaprojekti. Kasviskeittokirjan sisältö tulee olemaan jotain hauskaa helpon arkiruokakirjan ja perinneruokakirjan välimaastosta.Tässä esimakua kirjan kuvamaailmasta, näkkileipä!

Parhaat reseptit ovat syntyneet tietenkin vahingossa. Mukana on myös lapsuuteni rakkaimmat maut sekä uusimmat, omill lapsilleni maistuvimmat ruokalajit. On mahtavaa kun pitkän suunnittelu- ja kokkaustyön jälkeen viimein päästiin kuvauksiin asti ja projekti alkoi okeasti elämään. Näillä näkymin kirja tulee painosta loppusyksystä. Kirja tekee kanssani kaksi ihanaa naista, kuvaa Emilia Ikäheimo ja taittaa Päivi Häikiö.
 

Kommentit (2)

  1. Nuksu

    Olisipa mukavaa lukea ohje onnistuneeseen ruisleipään. Itse kun olen useammankin kerran yrittänyt tehdä, niin ei vaan ota onnistuakseen, aina tulee todella tahmaista ja suorastaan pahanmakuista, ei kohoa, ei millään.

  2. annika

    Kivaa! Odotan innolla kirjaasi 🙂 Kotiäidin ideat meinaa aina välillä loppua ruokien kanssa kesken. Olisi myös mukava saada joskus vinkkejä teidän ruokalistasta tänne blogiin. voikaa hyvin, aurinkoista kevättä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *